No tu się nie zgodzę. Zauważyłem iż automapa nie ma dokładnych ulic. W kilku miejscach spotkałem się z nieprawidłowym nazewnictwem, lub z fikcyjnymi drogami. Na osiedlu małe dróżki nie dochodzą do głównej drogi. W AM śmiało dociągają do głównej drogi. Fizycznie jest to niemożliwe gdyż musiały by np. przebiegać przez place zabaw, lub między blisko położonymi blokami. Również spotkałem się iż AM pokazuje jakieś większe skrzyżowanie, a tak naprawdę jest to większa droga główna z estakadą. Pod nią przebiega mniejsza droga osiedlowa. AM twardo twierdzi iż jest to skrzyżowanie dróg o tej samej klasie. Chyba dla latających samochodów. Inny przykład to te budynki 3D. Jest to bajer który raczej należy wyłączyć, bo wprowadza w błąd. Jadąc z AM i patrząc na zgodność budynków 3D można śmiało stwierdzić iż robił to ktoś tak na wyczucie. Przejeżdżałem przez okolicę gdzie bloki mieszkalne są ułożone prostopadle do drogi którą jechałem, a AM twierdziła iż osiedle jest ustawione równolegle do trasy. Zdarzyło mi się również iż niby to mijałem budynki które to niby miały mieć kształt krzyża, czy też inne kształtki, tymczasem były to puste obszary, lub standardowe budynki prostokątne. Ewentualnie budynek 3D miał odchylenie od właściwej pozycji o dobre 200-300 metrów. No ale tę kwestię porównawczą możemy sobie darować gdyż Garmin nie ma budynków 3D. Przejeżdżając przez tereny wiejskie i leśne również zauważyłem nieścisłości w drogach AM. Czasem pokazywała drogę boczną która to okazywała się wjazdem na pola zrobioną przez okolicznych mieszkańców i nadającą się do jazdy tylko wozem konnym bądź traktorem. W Garminie mam to oznaczone najcieńszą linią jako ścieżka, lub droga polna. Wszystkie w/w nieścisłości są przeze mnie znalezione na drogach którymi ja jeżdżę i błędów jestem pewien. Dlatego śmiem twierdzić iż Garmin jest dokładniejszy. Porównywałem z najnowszą obecnie mapą Garmina 2009.4 i AM 6.2.0.896, mapa 1001 6.18. Nikogo nie namawiam do tej nawigacji czy do tej. Przedstawiam tylko moje osobiste spostrzeżenia.