Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
no wlasnie nie przesadzam, fakt, ze ja ze wsi jestem, to moze dla tego traktuja mnie jako klijenta nizszej rangi. fakt, ze czekalem bardzo dlugo.szyman12 pisze:Około tygodnia to poczekasz...
Raczej przesadzasz - modem wysyłają kilka dni przed aktywacją neta (czyli 30/40 dni w zależności od wersji łącza)To sobie chłopie poczekasz. Ja zamówiłem zaraz po Bożym narodzeniu a modem po Wielkanocy przyszedł.
Witambaryla1969 pisze:A ja mam pytanie. Czy są jakieś problemy z założenien internetu Netii jeżeli linia telefoniczna z TPSA został przekazana (czy jak to nazwać) do DIALOGU?
Dzięki za informację jakby ktoś wiedział.
To dlaczego na stronie Netii można sprawdzić obsługiwane prędkości? Dla przykładu, u mnie są tylko 1Mbit/s i 20Mbit/s. Czyli oszukują?Andrzej_Hładko pisze:Jeżeli internet masz na linii TP S.A. to Netia nie ma możliwości sprawdzenia jaką prędkość może Ci dostarczyć (istnieje tylko możliwość wysłania wniosku do TP S.A. i czekania na odpowiedz czy zostanie zaakceptowany).
Nie rozumiem... na stronie Netii są inne informacje. Inne też podaje Karol Wieczorek. Zignorowałbym tą info, ale podpisujesz się jako Starszy Konsultant ds. Klientów Biznesowych, a na takie stanowiska niekompetentnych raczej nie zatrudniają. Zaciekawiło mnie to, jak to dokładnie jest? Można zamówić 6? Jaka cena?Andrzej_Hładko pisze:Na linii TP obecnie są sprzedawane 2MB, 6MB i 20MB.