Kurde felek. Chyba Nokii powiem STOP.
krzykos pisze:Podaj mi jeszcze product code - rozumiem, że telefon jest z Orange? Brandowany soft?
PC jest ten co w Play są, bo telefon kupiłem na allegro.pl- nowy, z Play...
@lfon$o pisze:E52 soft brandowany Play - ani jeden problem z przez ciebie wymienionych nie występuje. Soft ten co twój. Co prawda przed aktualizacją była tragedia, czasem zwiecha przy odblokowaniu, ale po aktualizacji odetchnąłem z ulgą.
Ehh to jakaś paranoja
kuwejt pisze:kowcio napisał/a:
Ciekawe czy te problemy z wibracjami, [...]
U mnie w e75 z wibracjami jest tak samo. Tzn w trybie cichym wibracja dla sms jest bardzo krótka, tak jak zauważyłeś mniej niż 1s.
Reszty powyższych objawów nie zaobserwowałem

Również miałem do czynienia z E52 przez krótszy czas i 0 problemów wymienionych przez cb

To fajne pocieszenie
davvid pisze:Co do wibracji, to chyba każda E-nokia ma taki problem. Mam tak jak Wy

Miałem E50 i E51 i było ok, tylko tu jest jak zawsze masa problemów
Chyba sprzedam to dziadostwo i kupię coś prostego, do dzwonienia i sms...
Mam jeszcze folie, nie ma śladów użytkowania więc jeszcze jako nowa się kwalifikuje.
Kurczę ale szkoda mi jej. Ja przyznam szczerze, że przez 2 tygodnie przed kupnem mojej E52 użytkowałem testową E52 z czystym softem w starszej wersji, problemów z zasięgiem nie mialem, ani się nie zawiesił w ogóle. Problem z wifi chyba był (ale to bajer dla mnie) i z wibracjami, dlatego ją kupiłem bo mi się spodobała. Pośledzę na allegro co się z nimi dzieje i może ją puszczę. Co kupię Nokię to mam z nią cyrk na kółkach, wyjątkiem są telefony z Orange- 2610 i 2330 cls, super były.
Mogłem kupić tę 6700 lub 6303 i byłby spokój, no ale nie, musiałem kombiniwać