artdyz pisze:Wskażcie mi proszę miejsce w którym napisałem że nie zapłaciłem DWÓCH FAKTUR ? O poleceniu zapłaty już pisałem, e-faktura nic by nie zmieniła w moich przypadkach
Posłuchaj, jestem pracownikiem Operatora i GWARANTUJĘ Ci, że jeżeli opóźniłeś się 1 dzień lub nawet tydzień, NIE JEST możliwe abyśmy zablokowali Ci telefon. Z tego co czytam, widzę tylko jedną możliwość, mogłeś przekroczyć limit kredytowy, co jest zupełnie inną sprawą. Generalnie o limitach już mówiłem. Wyjaśnione to jest również w Regulaminie ŚUT. Jeszcze raz Ci mówię, że jest możliwość zwiększenialimitu. Być może w Twoim przypadku wymaga to wpłaty kaucji (to też jest opisane w Reg.). Jeżeli byłeś zadłużony kilkanaście razy to niestety możemy zażądać wpłaty kaucji, aby zwiększyć limit.
Co do Polecenia Zapłaty i e-fv. Otóż uważam, że zmieniłoby bardzo dużo. Już byś nie miał kłopotów z tym, że poczta czy inny dostawca nie dostarczy Ci fv. Jednak wybór pozostawiam Tobie.
artdyz pisze:luccicare raz dostałem 3 faktury naraz, możesz sobie policzyć jakie to jest opóźnienie w dostarczaniu
Chcę powiedzieć krótko, że Operator (nie ważne który) nie odpowiada za dostarczenie fv, tym bardziej terminowe dostarczenie. Odpowiadamy za jej wystawienie, wysłanie i określenie terminu zapłaty. Jak non stop spóźniają Ci się z dostarczeniem fv, złóż reklamację, ale... Na Pocztę lub tego dostawcę. Z naszej strony fv wysyłane są ZAWSZE w takim czasie, aby nasi Klienci mogli je otrzymać w odpowiednim terminie, aby mogli dokonać płatności i zmiścić się w terminie podanym na fv. Dlatego fv elektroniczna to najlepszy na to sposób. Zawsze ją otrzymasz, gdyż wtedy za jej dostarczenie odpowiadamy my, więc kłopot z dostawcą korespondencji zniknie całkowicie.
artdyz pisze:Play4you2 nie mam rozeznania czy najszybciej z wszystkich sieci blokujecie telefony , wiem natomiast , że inne sieci potrafią wysłać sms z informacją o terminie blokady
Jest taka możliwość, JAY już Ci to wyjaśnił.
artdyz pisze:Co do samego limitu ,po raz trzeci mówię, że taką dostałem informację w OK, pytałem tylko o możliwość zwiększenia i Pani mi odpowiedziała, że nie ma czegoś takiego, Skoro już nagrywacie rozmowy to moglibyście czasem sprawdzić czy informacje udzielane przez konsultantów są prawdziwe.
W takim razie złóż stosowną skargę. Podaj datę połączenia, przybliżoną godzinę, numer telefonu z którego dzwoniłeś i opisz krótko zaistniałą sytuację. Potem poproś konsultanta o numer zgłoszenia i poczekaj na jego rozwiązanie. W przypadku reklamacji (lub skarg) maksymalny czas na udzielenie odpowiedzi to 30 dni kalendarzowych (tak dla przypomnienia) od daty złożenia skargi.
ARTDE, ja rozumiem, że mogłeś mieć niemiłe sytuacje z tym związane, jednak jeżeli już coś się przytrafiło, spróbuj to zmienić. Uwierz mi, w naszej sieci pracuje bardzo dużo osób, które chcą i potrafią pomagać, ale daj nam na to szansę. Złóż stosowne zgłoszenie i poczekaj na jego rozwiązanie. Jeżeli nie uzyskasz pomocy, napisz wtedy do mnie, sprawdzę co było tego powodem. Spróbuj zadziałać, zapewniam Cię, że z całą pewnościa Ci się to będzie opłacało.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.