Witam,
temat juz wielokrotnie walkowany, ale wole sie upewnic, bo nie doszukalem sie odpowiedzi na forum. Do konca umowy z neo pozostalo mi 3 msc, ale nie usmiecha mi sie ciagle placenie frycowego w postaci abo i chce zawiesic linie, jednoczesnie przechodzac do orangutana w promocji 39,5. Wiem, ze zawieszenie linii przy neostradzie bywa grozne, co niektorym juz slono za to policzono. Teraz rodza sie moje pytania oraz stwierdzenia:
1. Pewnie najlepiej zawiesic linie PO podpisaniu umowy na neo + tv.
2. Okres 10 dni odstapienia od umowy liczy sie od:
a) daty zlozenia zamowienia w necie
b) potwierdzenia od TP SA o wyslaniu umowy
c) DATY na UMOWIE
d) DATY PODPISANIA umowy ?
3. Wczesniej podpisana umowa na neostrade, podobno wygasa i nie obowiazuje po podpisaniu umowy na neo + TV. Tak wiec czego nie wolno robic w zadnym przypadku aby sie wpakowac w neo + tv na 2 lata ?
a) NIE KORZYSTAC z netu po podpisaniu umowy nawet jak neo bedzie chodzic
b) NIE AKTYWOWAC tv ?
Punkt 3a jest poza dyskusja jesli daja nowy login i haslo. - czy tak jest ?
4. Odstapienie od umowy:
a) w salonie
b) listem poleconym (jesli tak - liczy sie data nadania czy otrzymania przez TP SA) ?
Ktore z zachowan beda najrozsadniejsze aby spokojnie sie pozegnac i przejsc do ich mlodzej, pomaranczowej siostry ?
Pozdrawiam
Junak
temat juz wielokrotnie walkowany, ale wole sie upewnic, bo nie doszukalem sie odpowiedzi na forum. Do konca umowy z neo pozostalo mi 3 msc, ale nie usmiecha mi sie ciagle placenie frycowego w postaci abo i chce zawiesic linie, jednoczesnie przechodzac do orangutana w promocji 39,5. Wiem, ze zawieszenie linii przy neostradzie bywa grozne, co niektorym juz slono za to policzono. Teraz rodza sie moje pytania oraz stwierdzenia:
1. Pewnie najlepiej zawiesic linie PO podpisaniu umowy na neo + tv.
2. Okres 10 dni odstapienia od umowy liczy sie od:
a) daty zlozenia zamowienia w necie
b) potwierdzenia od TP SA o wyslaniu umowy
c) DATY na UMOWIE
d) DATY PODPISANIA umowy ?
3. Wczesniej podpisana umowa na neostrade, podobno wygasa i nie obowiazuje po podpisaniu umowy na neo + TV. Tak wiec czego nie wolno robic w zadnym przypadku aby sie wpakowac w neo + tv na 2 lata ?
a) NIE KORZYSTAC z netu po podpisaniu umowy nawet jak neo bedzie chodzic
b) NIE AKTYWOWAC tv ?
Punkt 3a jest poza dyskusja jesli daja nowy login i haslo. - czy tak jest ?
4. Odstapienie od umowy:
a) w salonie
b) listem poleconym (jesli tak - liczy sie data nadania czy otrzymania przez TP SA) ?
Ktore z zachowan beda najrozsadniejsze aby spokojnie sie pozegnac i przejsc do ich mlodzej, pomaranczowej siostry ?
Pozdrawiam
Junak