radiowiec_wawa pisze:Sprawdz sobie ile klientow ma Play i ile wpisow niezadowolonych klientow na tym forum a ilu uzytkownikow ma W3 i jak rozwiniete sa watki o nieprawidlowosciach u nich.
Dzieje sie tak zapewne, gdyż sie tym ktoś interesuje z naszej strony. Jednak nie mnie to oceniac. Co prawda, jak już mówiłem, mogę wiele mówic, pisac, jednak i tak nie mam wpływu na wasze opinie i decyzje. Mimo wszystko nawet nie miałem zamiaru miec na to wpływu. Jak mówiłem na samym początku, moim zadaniem jest wyjasniac wątpliwości,które moga powstac, lub powstały (w różnych tematach) a nie zmieniac Wasze decyzje.
radiowiec_wawa pisze: I nie pisz zaraz, ze Telepolis jest zbyt mala proba statystyczna itp. itd.
Niestety to prawda. Zauważ, że w naszych dyskusjach biorą udział zazwyczaj "stałe" osoby, a ci, co pojawiają się czasami, jak uzyskają pomoc już rzadko ich później (przynajmniej w tym temacie) widac. Nie prowadziłem i nie prowadze statystyki wpisów oraz ilości osób, odwiedzających ten temat. Niemniej jednak często odpowiadam na pytania głównie tych samych osób i temu raczej chyba nie zaprzeczysz.
radiowiec_wawa pisze:Sa dwie opcje, albo na tym forum loguja sie tylko ludzie ktorzy sa z Was niezadowoleni i to jakis gigantyczny pech!!
Ja bym nie odbierał tego w ten sposób, co opisujesz. Powiedziałbym raczej, że to sa osoby, które interesują się naszą siecią w różny sposób. Owszem, są emocje i często są to nabrzmiałe emocje. Jednak w znacznej większosci, po wyjasnieniu sprawy wszystko sie uspokaja. Potem prowadzimy dyskusje i polemiki na różne temty, i bardzo dobrze. Dzięki dialogowi mozemy coś zmieniac, na cos wskazywac co potrzebuje zmian. Dzieki temu, my sami możemy wychodzic również naprzeciw waszym oczekiwaniom. Właśnie w ten sposób odbieram Was, drodzy uzytkownicy. Cieszę się, jak mogę komuś pomóc, jeżeli coś wyjasniam, jak mozecie potem powiedziec "jest ok.".
radiowiec_wawa pisze:wiele pracy przed Wami i narazie zadne slowa tego nie zmienia.
Masz rację, słowa nie, ale czyny i to juz niebawem...
niespodziewanie pisze:Istotnie nie moglem zarejestrowac mojego numeru poniewaz nie mam kodu PUK. Nie wem gdzie on jest
Kod PUK znajduje sie na tym "plastiku" w którym była karta SIM (skąd ją wyłamywałeś). Jeżeli nie masz tego "plastiku", Możesz zadzwonic do BOK i poprosic o jego podanie, jednak licz się z tym, że konsultant będzie musiał zadac Ci 3 pytania i należy na nie koniecznie odpowiedziec. Jeżeli nie będziesz znał na któreś z nich odpowiedzi, numer PUK nie zostanie Ci przekazany. Co do samych pytań, śa różne kombinacje, więc nie mogę napisac Ci, co to mogą byc za pytania. Zresztą nawet jakbym wiedział, i tak bym nie mógł o tym powiedziec ze względów bezpieczeństwa. Jak dostaniesz juz ten kod, udaj sie ponownie do Salonu i sprawa będzie załatwiona.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.