Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Prawdę mówiąc nie myślałem tu o biznesie, ale nawet jeśli to wydaje mi się, że w starszych Biznesówkach tak nie było, ale od razu mówię że się mogę mylić, bo nie siedzę w tymtygrysm pisze:Jak nie maNowy Pakiet Biznes w Erze tak właśnie działa. Masz wszystko podliczone łącznie z usługami dodatkowymi i od tego odejmowany jest pakiet kwotowy.
Bleh, z mojej perspektywy - ostatni 'bastion' sensowności abonamentu nad kartą własnie upadłkamil1221 pisze:Nie.
Ciekawe.. Więc w takich razie widać, że nie które osoby mają bardzo mały poziom zręczności manualnej (bo chyba pisanie SMS można pod to podciągnąć [powiedzmyphone pisze:Wysłać 1000 smsów w ciągu jednego miesiąca to dziennie trzeba wysłać ponad 30 smsów. Biorąc pod uwage koszt, czas pisania oraz treść (160 znaków) to wychodzi lepiej mieć 1 minute rozmowy za 29 groszy wiecej treści mniej czasu zajmuje i taniej. Jedynym racjonalnym wytłumaczeniem chęci posiadania takiego pakietu są osoby głuchonieme, nie mające możliwości rozmowy głosowej.
Dla większości osób taki pakiet kusi do podpisania umowy a jak sprawdzi ile wykorzystuje to wychodzi ze miesięcznie średnio wykorzystuje ok 50 smsów.