• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #395678  autor: babskiswiat
 26 mar 2010, 15:17
Witam !
Chcę wziąść na firmę internet, a że nie lubię TP to wybór padł na Netię.
Teraz jest jakaś promocja pakiet SuprLiga dla firm
Nie jestem zainteresowana jakimś szybkim internetem, bo bedzie on potrzebny tylko do odbierania poczty co jakiś czas.
Telefon stacjonarny w sumie też nie bardzo mnie interesuje, ale jak wynika z tej promocji to będzie trzeba także go wziąść, więc niech będzie.
Internet SuprLiga dla firm 1Mbit/s - 40 zł/miesiąc
Lepszy Telefon Firma Pro - 39 zł/miesiąc przez pierwsze 4 miesiące 0 zł
Router WI-FI za 1 zł przy zamówieniu przez internet, umowa na 24 miesiące.
To wszystko rozumię, lecz nigdzie nie jest napisane co to jest za router za 1 zł i jaka jest marka tego lepszego telefonu ? No chyba że nie dają żadnego telefonu że to tylko taka nazwa pakietu.
Ale co do routera WI-FI wyraźnie jest napisane że dają za 1 zł przy zamówieniu przez internet, ale ani słowa co to za model.
A może ktoś zna jakiąś tańszą ofertę internetu dla firm, firma mieści się w Bielsku-Białej, ul. Cieszyńska 145.

Pozdrawiam Urszula

#396113  autor: Fafral
 29 mar 2010, 08:40
Ja bym proponował internet superliga premium dla firm.
Bo w BB na ulicy którą podałaś jest LLU.

Internet 2 mbit/s - 49 zł brutto
Telefon firma pro - 35 zł brutto

Obrazek

Siemens C30 > N2600> N5300 > N7310 Supernova> E71>Samsung i9000 Galaxy S

#399141  autor: radco1
 15 kwie 2010, 21:49
Fafral pisze:Ja bym proponował internet superliga premium dla firm.
Bo w BB na ulicy którą podałaś jest LLU.

Internet 2 mbit/s - 49 zł brutto
Telefon firma pro - 35 zł brutto
Może miec niefarta i akurat pod swoim numerem miec Bsa, widywałem takie przypadki. Ulica ulicą ale różnie bywa. Router jest średniej jakości. Prędkości przesyłu danych w tym momencie nie pamiętam, a że kosztuje złotówkę, to czego się spodziewac ? Dodam, że teraz juz nie tylko przez neta jest za 1zł, ale również przez telefon. Aha do tego routera możesz 4 kable podpiąc.