Witam Panowie. Widzę, że trochę się nazbierało tematów do omówienia. Więc coż, zaczynamy

.
fidel29 pisze:Jak rozumiem najlepiej wysłać polecony?A jeszcze jedno: w piśmie chcę zamieścić informację , że umowę rozwiązuję z winy operatora(jest ewidentna).
Fidel, szczerze powiedziawszy, nie wiem zupełnie o co chodzi. Chyba coś tam już Ci w tym załatwiałem?? Chodzi mi oczywiście o aneks. Napisz mi na pw szczegóły. Co do tego zwrotu... Zgodnie z prawem, oczywiście taki zwrot przysługuje Ci w ciągu 10 dni, ale pod pewnymi warunkami. Jednym z tych warunków jest całkowity brak korzystania z usługi. Samo zalogowanie karty do sieci już spowoduje, że tego zwrotu nie dokonasz. Oczywiście zwrot odbywa się na Twój koszt. Częściowy wyciąg przedsatwił Ci Ruben.
luccicare pisze:To, że zgłoszenie zginęło z konta na portalu nie oznacza jeszcze, ze zginęło z systemu CRM Play.
Panowie (i Panie), sprawa "znikających" zgłoszeń jest nam znana. Tzn. otrzymujemy takie informacje. Związane to jest ze stałym ulepszaniem Play24. Tak na prawdę te zgłoszenia nie znikają. Bardzo słusznie zauważył luccicare, że one się znajdują w głównym systemie zgłoszeniowym. To, co widzicie na Play 24 jest tak na prawdę swego rodzaju nakładką systemową (o czym już pewnie dobrze wiecie), która to nakładka odczytuje pewne informacje. Efekt "znikającego" zgłoszenia powstaje w momencie gdy jest ono rozwiązywane np. przez eksperta. W niedługim czasie powinno to byc już rozwiązane i wszystko wróci do normy (czyli stale będziecie je widziec). Oczywiście może też byc sytuacja, że tego zgłoszenia nie będzie, ale to już nie z naszej winy. Wystarczy, że będzie chwilowa przerwa w dostępie fo neta i już dane zgłoszenie nie zostanie przekazane, ale zdaję sobie sprawę z tego, że takie sytuacje mogą byc baaardzo rzadkie. Mimo wszystko piszę o tym, aby udzielic pełnych informacji.
keq pisze:Jeszcze mam takie jedno male pytanie. Czy to prawda,ze w trakcie trwania umowy PLAY może zmienic warunki umowy ? Spotkalem sie z wieloma klientami,ktorzy wlasnie sie skarzyli na taka sytuacje :>
Już uzyskałeś odpowiedź, ale oficjalnie potwierdzam że takiej sytuacji na pewno nie było. Jak komukolwiek z Twoich znajomych (jak twierdzisz) przytrafiła się taka sytuacja, daj mi info na pw z nr tel i opisem sytuacji. Zapewniam Cię, że ktoś po prostu pomylił się w ocenie sytuacji. Siec Play nigdy nie zminiło warunków Umowy w trakcie jej trwania (no chyba, że był zawarty Aneks, ale to zupełnie inna sytuacja).
pawelpp pisze:Właśnie otrzymałem odpowiedź od programistów Symbiana - nie ma takiej możliwości żeby telefon pokazywał zasięg a w rzeczywistości go nie miał. Co P4Y na to powie?
Programiści z Symbiana nie są pracownikami technicznymi sieci Play i choc nie umniejszam im wiedzy, to nie sądzę, aby byli oficjalnie ekpertami w tej kwestii, tak więc wybacz, ale nie będę brał ich zdania pod uwagę. Ja nie jestem z działu technicznego, więc po prostu się nie wypowiem w tym temacie. Z mojego doświadczenia wiem, że takie sytuacje miały miejsce i było to spowodowane różnymi przyczynami. Z całą pewnością siec radiowa nie miała z tym nic wspólnego. Pozwólcie więc, że nic więcej nie powiem na ten temat. Jeżeli przytrafiają się wam tego typu przypadki, zachęcam do składania zgłoszeń drogą oficjalną.
keq pisze:Slyszalem pogloski,ze w PLAY takie sytuacje mialy miejsce i chcialbym sie upewnic Moze play4you2 cos na ten temat powie ?
Odpowiedź udzieliłem powyżej

. Powtarzam raz jeszcze, to nie jest możliwe.
Sławek pisze:U mnie minely juz 3 dni odkad zglosilem sprawe P4Y2 i poki co, brak odpowiedzi. Telefon do OK, jak juz wspomnialem nic nie pomogl. Wyslalem zgloszenie jeszcze przez PLay24, bo mam tam jeszcze nr abonamentowy.
Wybacz, że tak długo to trwa. Sprawa jest weryfikowana. Dam Ci z całą pewnością info, jak będzie już wszystko wiadomo.
Drodzy Państwo. Jeszcze kilka słów ode mnie w sprawie "pw"

. Bardzo dziękuję za wasze opinie i informacje, jakie przesyłacie mi na pw. Przyznam szczerze, że nie przypuszczałem, że bedę otrzymywał aż tyle informacji. Z góry bardzo wam dziekuję za zainteresowanie naszym projektem (play4you) i cieszę się, że macie już wyrobione zdanie na ten temat. Jak wiecie, jesteśmy tu we 2 do waszej dyspozycji, przypomnę ja (play4you2)i mój kolega play4you1. Prosze Was o szczególną uwagę o to, komu wysyłacie poufne informacje (nr. tel. hasła itp). Przypomnę, że hasło abonenckie jest pilnie strzeżoną tajemnicą, więc podawajcie je lepiej
tylko przy oficjalnym kontakcie. Zwracajcie uwagę na nicki, które mogą się podszywac pod nas na innych forach (w razie wątpliwości, zawsze możecie spytac nas tutaj, czy działamy na danym forum). Jednak mimo wszystko, zalecam i proszę Was o ostrożnośc.
Co do samych pw. Jak już wspomniałem, otrzymuję masę wiadomości od was. Przepraszam, że nie odpowiadam od razu. Zapewniam, że każdy z was otrzyma ode mnie odpowiedź. Byc może nie tego samego dnia, ale z całą pewnością ona nastąpi. Wybaczcie, ale jest tego taka ilośc, że nie nadążam z odpisywaniem. Pamiętajcie też proszę, że mam również inne obowiązki zawodowe, choc nie ukrywam, że w waszym towarzystwie najmilej mi się spędza czas (ok, wiem, trochę cukru nie zaszkodzi

).
Póki co pozdrawiam Was bardzo serdecznie i... Czekam na dalsze pytania

.
Wasz p4y2...
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.