Czy jest na rynku jakaś sieć, która nie przesyła smsów z reklamami? Chodzi mi o ofertę na kartę.

mam w domu dwa telefony z ery, dziewczyna ma trzeci, a kumpel czwarty.vh pisze:Ze spamErą tak łatwo nie wygrasz. Ja dziewięć lat walczyłem
reklam nie zamawiales, ale zawarles umowe (pisemna lub nie - wykonanie polaczenia z prepaida rowne jest z akceptowaniem regulaminu) na wykorzystywanie danych osobowych do celow marketingowym ery i jej partnerow (par. 7 pkt. 1 RŚUT Przedplaconych jakbys pytal), a reklamy sa domyslnie wlaczone (trudno zeby sami sobie je wylaczali).vh pisze:zresztą dlaczego wysyłać? przecież nigdy nie zamawiałem reklam, to dlaczego ja mam coś wysyłać?
Nie mogły być domyślnie włączone, bo podczas rejestracji karty zastrzegłem, że nie chcę otrzymywać wiadomości marketingowych (zresztą to samo zrobiłem z pół roku temu podczas rejestracji karty w Play), bo nie interesuję mnie śmieci. A zmiany w ofercie sam potrafię śledzić, nie potrzebuję suflerów.thonka pisze:reklam nie zamawiales, ale zawarles umowe (pisemna lub nie - wykonanie polaczenia z prepaida rowne jest z akceptowaniem regulaminu) na wykorzystywanie danych osobowych do celow marketingowym ery i jej partnerow (par. 7 pkt. 1 RŚUT Przedplaconych jakbys pytal), a reklamy sa domyslnie wlaczone (trudno zeby sami sobie je wylaczali).
Nie opowiadaj bzdur. Jak wyślę esemesa do Wapstera, bo zechę kupić np. "Piardofon" (tak, tak, taką mają ofertę!), to będę dostawał spamy od Wapstera i ewentualnie jego partnerów, a nie od spamEry. (Nb. Wapster wysłał do mnie spam na mój świeży playowski numer!). Poza tym nie wysyłałem żadnych esemesów na żadne premium (nie interesują mnie "mercedesy" za 5 zł/SMS itp.), a spamEra co i raz bezczelnie raczyła mnie reklamami.thonka pisze:blokada reklam jest zdejmowana w erze za kazdym razem, gdy wyslesz smsa na jakikolwiek numer premium.
takie komentarze zostaw dla siebie...vh pisze:Ooo, znowu ten co za mną łazi jak... no, nieważne.
No, bardzo fajny link. I co z tego? Po każdym spamie interweniowałem w BOA, no i pomagało na jakiś czas. A potem znowu to samo. Na szczęście to już nie mój problem - pojawiła się realna konkurencja i od lipca '09 nie doładowuję numeru, a korzystam z nowego.thonka pisze:tak samo jak Ty wszedzie wypisujesz o swoim problemie ze swoja spamera ja pisze, ze go nie ma i opieram sie na troche wiekszej ilosci obserwacji. ciezko przyjac do wiadomosci prawda?
http://faq.era.pl/app/answers/detail/a_id/138