Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
etamksad pisze:To, w jakim kierunku pójdą w Orange zmiany taryfowe, widać najlepiej po ofercie w innych krajach, np.: http://www.orange.at/Content.Node/tarife/
wydaje mi sie,ze Orange nie zrobi nielimitowanych polaczen do sieci. Skoro chca zarobic to po prostu obniza stawki na stacjonarne i do sieci cos na bazie Taniej w Abonamencie w okolicach 10gr za min. Wedlug mnie Orange ma najlepsza wewnetrzna oferte z wszystkich sieci nie dlatege,ze pracuje w Orange i chce promowac ta siec,ale ilosc uslug do sieci jest ogromnahans1054 pisze:muszą z czegoś zrezygnować z prostego powodu jeżeli byłby pakiet złotówek + nielimitowane rozmowy z Orange + obniżona stawka za minute połączenia miedzy 0.19zł a 0,29zł to sieć na tym nie zarobi podałem taki przykład bazując na ofercie PLAY muszą zlikwidować pakiet złotówek bo im sie to nie opłaci a tak jak będziesz chciał zadzwonić z Włoch czy Niemiec to zapłacisz sobie za rozmowe poza abonament. Jeszcze jedno Play tez nie ma pakietu złotówek do wszystkich sieci jak myślisz opłacałoby im sie to raczej nie. Orange to forma która jest nastawiona na zysk i beda chcieli odpowiedzieć na ofertę PLAY.
jasne że schodzą z pakietu kwotowego.Atlan pisze:A dzisiaj w ramach pakietu złotówkowego można na coś więcej wydawać niż smsy, minuty i internet? SMSy Premium schodzą z tego pakietu?
a temu, że płacisz abonament dodatkowo za daną usługę.o z tego, że jest pakiet kwotowy, kiedy jak chce się zamówić usługę np. 1000 sms to trzeba dodatkowo płacić 10zł...
ja głowę mogę oddać, bo sms premium schodzą z pakietu złotówek z abojohnq pisze:aś co do smsów premium to wg mnie schodzą z abo, ale głowy nie oddam