kwintolp21 pisze:Jestem bardzo zadowolony choć wiadomo, że Polakowi nigdy nie dogodzi w 100%
nie wiem tylko po co ta docinka? czujesz sie niedowartosciowany?
Nie, ale czytając co drugi komentarz: "ja chciałem 12 a ani mi dali 18 miesięcy umowy", "stan darmowy na zawsze a nie tylko 6 miesięcy" czy to nie jest marudzenie?
[ Dodano: 2010-04-09, 12:48 ]
invadersmustdie pisze:kwintolp21 pisze:Zatem polecam przejść się do swojego salonu i negocjować IM zależy na sprzedaży bardziej niż konsultantom gdyż takowy może sobie obdzwonić wszystkie osoby w Polsce a dealer jest ograniczony do swojego miasta/dzielnicy i jest z tego rozliczany.
A nie jest tak, że jak napisałeś znałeś osoby w salonie i dlatego dostałeś lepszą ofertę? Bo z tego co piszą inni na forum, wyłania się obraz, że w Play nie ma miejsca na negocjacje, tylko przy przedłużaniu umów lecą "po szablonie".
Myślę, że to nie nie ma żadnego znaczenia bo przecież nie daje w swoje kieszeni?

Tylko czymś to musi być podyktowane, możę tą ładowarkę i gadżety z play-a dał od siebie w co bardzo wątpię nie ma dnia dziecka ani urodzin, ale na pewno nie ten internet przez całą umowę.
Negocjacje przez telefon nic nie dają konsultant odkłada słuchawkę, dzwoni drugi i przedstawia to samo!