pawelf pisze:Panowie,jeśli to prawda to dają nam tyle co nowym,pomimo że ogólnie oferta jest dość atrakcyjna. Pytanie brzmi: czytam inne posty i piszecie jak was konsultanci kłamią i jak trzeba uważać- i sam zaczynam się bać bo i mi niedługo kończy się umowa i jak mam mieć podobne akcje z podpisywaniem nowej to naprawdę to bardzo zniechęca.
Jest na to rada...udaj się do salonu.[/quote]
Witam Serdecznie,
W piątek przedłużałem umowę z play zatem chciałbym się podzielić moimi przemyśleniami.
1) Aneks podpisałem w salonie gdyż po pierwsze dobrze znam właściciela/przedstawiciela a dwa nie mam możliwości spotkać się z kurierem a jechać do siedziby 80km nie mam ochoty.
2)Zdecydowałem się na RePlay Telefon 49 za 49zł gdzie otrzymałem
-Standardową ilośc minut zgodnie z cennikiem/regulaminem
-Telefon Samsung Omnia Lite cena katologowa 199zł
ja nabyłem za 99zł!!!
-
DARMOWA PACZKA INTERNETU 500MB PRZEZ CAŁY OKRES UMOWY (24miesiące)
-GRATISY: Ładowarka samchodowa oryginalna Samsung (wartość w salonie samsunga rzeszów 89zł, dwie smycze play jedna na klucze druga na telefon oraz dwa metalowe długopisy play.
Jestem bardzo zadowolony choć wiadomo, że Polakowi nigdy nie dogodzi w 100% to cieszę się, że nie zostałem potraktowany jak osoba z ulicy (TAK JAK MA TO MIEJSCE W POLSACIE CYFROWYM)
Zatem polecam przejść się do swojego salonu i negocjować IM zależy na sprzedaży bardziej niż konsultantom gdyż takowy może sobie obdzwonić wszystkie osoby w Polsce a dealer jest ograniczony do swojego miasta/dzielnicy i jest z tego rozliczany.
Pozdrawiam
Paweł