• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #395940  autor: turbodymomen22
 28 mar 2010, 12:31
czy waszym zdaniem warto kupic telefon z tej aukcji ? http://allegro.pl/item977686201_super_n ... t_24h.html
martwi mnie to,ze na innych aukcjach ten Pan ma nokie 5800 ale 4,6(tak przynajmniej twierdzi) miesieczne a zdjecia wystawia te same.. pytalem i jest mozliwosc przesylki z wczesniejszym otwarciem paczki, ale wiadomo ze to symbian i moze byc zamulony,pomimo ze wyglad jest ok..
pozdro

#396063  autor: orson_dzi
 28 mar 2010, 21:37
turbodymomen22 pisze:wiadomo ze to symbian i moze byc zamulony,pomimo ze wyglad jest ok..
A co ma wygląd do Symbiana?
Jeśli pamięć nie jest zresetowana, to i tak to przecież zrobisz.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#396605  autor: vinc
 31 mar 2010, 23:19
według mnie zbyt dobre foty by sprzedawca ściemniał... tak jak napisał orson_dzi robisz HR i masz spokój. Niestety nie zmienia to faktu, że złapiesz zawiechę itd. Takie uroki OS-ów ;-)

Obrazek

#396645  autor: turbodymomen22
 01 kwie 2010, 10:10
a ten telefon ma tendencje do zamulania?? jak np w porownaniu do n73 (bo uzywalem taka i jest tragiczna).. ofc nie bede instalowal tam jakiegos syfu, tylko najwazniejsze aplikacje ;]
czyli ogolnie mozna zaufac tej aukcji? :)

#396754  autor: fortel
 01 kwie 2010, 20:21
Słuchaj-porównujesz Syrenkę do Mercedesa-te dwa telefony dzieli przepaść technologiczna.Mam na myśli system gdzie w jednym jest preFp1 a w drugim symbian v4-generacji.W 1 masz klawiaturę fizyczną,dżojstik,obudowę jak cegła a w drugim klawa qwerty,ekran 16mln.kolorów,muzyka jak z bajki,niezliczona ilość aplikacji{opieram się na tym co proponuje ipmart},ze ,,złamanym' ' systemem można wszystko a nawet więcej{ nie wspominając o GPS czy o WIFI}...chłopie,to naprawdę inna bajka,to jak Czerwony Kapturek kontra Avatar...bedziesz miał to przyznasz mi rację...no chyba,że nie lubisz wyzwań technologicznych,ale to twoja sprawa :lol:

#396810  autor: turbodymomen22
 02 kwie 2010, 10:11
Ok,wiem ze te telefony to rozna bajka, ale chodzilo mi o dzialanie systemu, czy "zamula", i jak dziala dotyk w 5800? co do gps i wifi to nie jest mi to zbyt potrzebne ale wazna jest dla mnie jakosc muzyki - mowisz ze dobra wiec ok:) I czy waszym zdaniem warto kupic telefon z tej aukcji : )
pzdr

#397064  autor: fortel
 03 kwie 2010, 17:12
Jak zapewne zauważyłeś aukcja już zakończona ale nic nie szkodzi aby kupić na innej aukcji.Kup telefon nowy,z GWARANCJĄ PRODUCENTA,możesz ,,przefiltrować' ' ceny od najniższej do najwyższej-jest taka funkcja na allegro.Możesz przejść się po komisach i poprosić o nowy z gwarancją producenta-najczęściej sprzedawane są te z Playa,bez simloka,mało różniące się od niebrandowanego.Plus ma bardziej ,,wypasiony'' swoimi dodatkami ale i na to jest sposób.Pozdrawiam i życzę zadowolenia z Nowej Zabawki :lol:

#397122  autor: turbodymomen22
 04 kwie 2010, 08:12
tak, ale nowy kosztuje 800zl, szukam raczej cezegos z tanszych - uzywanych