quote="johana"]odebrałam gadam hallo hallo a nam nic głucho,[/quote]dzieje sie tak u wielu operatorow, mialem tak w orange, mialem tak w erze. nie ma na to rady.
ms93 pisze:Ciekawy sposob ma Era - BOA dzwoni po 2-3 sygnaly, jesli nie masz telefonu w rece albo na biurku kolo siebie, to nie ma szans odebrac.
no to chyba ja i wszyscy moi znajomi w erze mamy jakies szczescie, bo zawsze jak dzwonia to dzwonia do oporu... do mojej dziewczyny dzwonili po 3-4 razy dziennie i zawsze poki nie rozlaczyla sama, to dzwonienie ustawalo po 30-40 sekundach.
ms93 pisze:]Czasem maja taki system, ze dopiero jak odbierzesz, to zestawia polaczenie z konsultantem, zeby nie marnowali sobie czasu na czekanie az ktos odbierze.
chyba nie wiesz o czym piszesz. nie wiem jaki system jest w plusie, ale zapewniam Cie, ze nie jest to loteria na zasadzie na kogo wypadnie na tego bec...
konsultanci bardzo dobrze wiedza do kogo i z jaka sprawa dzwonia, ba nawet sami sie umawiaja na konkretne dni i godziny kiedy sa w pracy, bo oni musza wyrobic plan.