• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 34 z 182
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 182

#395993  autor: krychs
 28 mar 2010, 17:12
Rezo pisze:Dobrze że podrzuciłeś link do regulaminu. Czytaliście info tej oferty na stronie ? Cytuję fragment z tabelki:
Nieograniczone połączenia do Play i na stacjonarne
Pewnie wiele osób się złapie na tą ściemę ze stacjonarnymi, jeśli regulaminu nie przeczyta.
Faktycznie w opisie oferty Play zagalopował się trochę :) Gdyby tak faktycznie stan darmowy obejmował też połączenia na stacjonarne byłaby to fantastyczna oferta. Co nie zmienia faktu, że wymyślili w końcu coś dobrego dla "replayowców" bez telefonu, szczególnie w ofertach Longplay 69 i 99 gdzie stan darmowy w play jest przez cały okres umowy.

#396045  autor: kwintolp21
 28 mar 2010, 20:34
Witam Serdecznie,
18 maja kończy mi się umowa na abonament 50 brany z telefonem Samsungiem U700.
Jako iż jestem ona bieżąco w w różnych ofertach (mieszkam na stałe we Lwowie) do Polski przyjeżdżam na jeden weekend w miesiącu, zatem nie wykorzystuję 1/3 darmowych minut ale wykonuje bardzo dużo połączeń międzynarodowych przez co moje rachunki opiewają średnio na kwotę 400-700zł ( w okresie letnim czerwiec-sierpień gdzie jestem częściej w Polsce dochodziły nawet do 1800zł) w związku z czym uważam się za jednego z ważniejszych klientów miesiąc temu udałem się do playa w swoim mieście i zaproponowałem swoje warunki tj. 1) Cena połączeń na Ukrainę na poziomie heyah (68gr a w abo mam 2zł/MIN) oraz rozliczania ich z pakietu złotówkowego przy zobowiązaniu na abonament 95 BEZ TELEFONU. W odpowiedzi otrzymałem:

Szanowny Panie,

dziękujemy za zgłoszenie dotyczące aneksu, które wpłynęło do nas 27 lutego 2010 roku, za pośrednictwem Punktu Sprzedaży.

Zapewniamy, że dokładnie zapoznaliśmy się z opisaną przez Pana sprawą. Uprzejmie dziękujemy za niniejszą sugestię. Jednocześnie pragniemy poinformować, iż z pewnością zostanie ona wzięta pod uwagę, podczas ustalania nowych ofert, w zakresie naszych Usług. Obecnie jednak opcja podpisania aneksu do Umowy jest możliwa wyłącznie zgodnie z obowiązującymi ofertami, określonymi w aktualnym Cenniku naszych Usług.

Ufamy, iż niniejsze pismo w pełni odpowiada na poruszone przez Pana w zgłoszeniu kwestie. W razie dodatkowych pytań, uwag lub sugestii zachęcamy do ponownego kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta (za pośrednictwem faksu na numer: +48 22 319 44 11, listownie na adres: skrytka pocztowa 4, 62-056 Komorniki P204, drogą mailową na adres: [email protected] lub telefonicznie 790 500 500 lub *500 z telefonu sieci Play).

Zapraszamy do serwisu Play24 na stronie www.24.playmobile.pl. Znajdują się w nim szczegółowe informacje dotyczące stanu konta, historii połączeń oraz dostępnych usług. Poprzez Play24 można również skontaktować się z Obsługą Klienta, na bieżąco śledzić status swojego zgłoszenia oraz zobaczyć naszą odpowiedź.

I tyle przez jakieś dwa tygodnie cisza potem telefon iż proponujemy ... (Replay bez telefonu), grzecznie odpowiedziałem iż pisałem zgłoszenie proszę się z nim zapoznać i oddzwonić.-koniec rozmowy
Sytuacja się powtórzyła de-facto w dniu wprowadzenia stanu darmowego i wyglądała dokładnie tak samo :-D o tyle, że za pierwszym razem była to konsultantka a za drugim rozgarnięty konsultant:)
I dalej cisza dwa tygodnie...
Zatem wnioskując iż nie zmienią dla mnie systemu bilingowego napisałem zgłoszenie poprzez Play24 z takimi warunkami: 1)Replay telefon 49 2) DARMOWY pakiet 500MB internetu 3)Telefon Samsung B7300 z WM 6.5 za 1zł (normalnie 199zł) argumentując iż będę dzwonił na Ukrainę poprzez Skype i potrzebuję telefonu z Windowsem.
Nie wiem co im się stało ale w zakładach ->zgłoszenia piszę iż ten numer zgłoszenia był zgłaszany poprzez telefon i rozwiązany poprzez rozmowę :shock: .
Nie wiem co teraz robić czekam niech dzwonią Heyah czeka tylko ja wolałbym abonament nie kupie zdrapki we Lwowie z konta bankowego nie korzystam...

Co tu robić? Mogą coś zaproponować ktoś wie jakie mają pole działania?

Pozdrawiam
Paweł

#396053  autor: TomekO
 28 mar 2010, 21:05
Dziwne że jeszcze nie skorzystałeś z oferty taniego połączenia na stacjonarny numer dostępowy VoIP i następnie połączenie docelowe na Ukrainę np. cennik tlenofonu a pewnie gdzie indziej jest jeszcze taniej. Do tego wystarczy prepiad Orange POP 6 zł. 1000 minut na 14 dni.

#396082  autor: kwintolp21
 28 mar 2010, 22:25
Dziękuję za informację,
Tylko, że ja mając skype przez telefon z paczką inernet i osoba na ukrainie gdzie dzwonię też telefon i skype mogę dzwonić za free. Chodzi mi o to czy play może mi dać tego samsunga za 1zł oraz darmową paczkę internetu 500mb.
Pozdrawiam

#396098  autor: TomekO
 29 mar 2010, 00:05
Nokia 5800 i Nokia E72 działa ze Skype lub przez www.fring.com. Nie rozumiem po co Ci abonament jak jesteś w Polsce 2 dni ? We Freshu masz 500MB za 15 zł i przechodzenie środków na następny miesiąc a połączenia międzynarodowe idą z kwoty doładowania a nie poza abonamentem. Jeżeli potrzebujesz dużo minut po Polsce to chyba najlepszy jest Replay LongPlay bez telefonu + można dokupić pakiet internetowy ? W Replayu za darmo nie dadzą Ci 500 MB, przynajmniej ja nie widzę takiej oferty.

#396163  autor: kwintolp21
 29 mar 2010, 12:44
TomekO pisze:Nokia 5800 i Nokia E72 działa ze Skype lub przez www.fring.com. Nie rozumiem po co Ci abonament jak jesteś w Polsce 2 dni ? We Freshu masz 500MB za 15 zł i przechodzenie środków na następny miesiąc a połączenia międzynarodowe idą z kwoty doładowania a nie poza abonamentem. Jeżeli potrzebujesz dużo minut po Polsce to chyba najlepszy jest Replay LongPlay bez telefonu + można dokupić pakiet internetowy ? W Replayu za darmo nie dadzą Ci 500 MB, przynajmniej ja nie widzę takiej oferty.
Tylko stricte nie chodzi mi o skype tylko o Web--clienta z strony Free-World oparty o JRE czego ani symbian ani android nie obsługuje... Pisałem o skype, żeby nie tłumaczyć tym konsultantom co to takiego itd.... Karty nie chcę ponieważ tak jak pisałem nie mam możliwości uzupełnienia na ukrainie (konto bankowe nie wchodzi w grę) i potrzebuję mieć zawsze tzw. "telefon alarmowy" mająca zawsze zasięg u każdego operatora (roming można się logować do kogo się chce) Abonamen potrzebuję w polsce ponieważ jak przyjeżdżam to dzwonię do znajomych, klientów, współpracowników, rodziny itd. Replay bez telefonu mnie interesował wtedy kiedy by mi dali 68gr za min ->jak w heyah a teraz potrzebuje tego samsunga B7300 w WM 6.5 aby móc korzystać z apletu java j.w.
Pozdrawiam
Oferty takiej nie ma dla zwykłego klienta jednak wydaje mi się iż wydając prawie 20 000zł przez dwa lata na P4 a miałem umowę 50x24=1200zł zatem są bardzo bardzo do przodu ze mną...
Chcę tylko wiedzieć czy ktoś się orientuje jaki mają pole manewru konsultanci.
Pozdrawiam wszystkich z Słonecznego Lwowa:)

#396243  autor: pawelf
 29 mar 2010, 22:31
Oferty takiej nie ma dla zwykłego klienta jednak wydaje mi się iż wydając prawie 20 000zł przez dwa lata na P4 a miałem umowę 50x24=1200zł zatem są bardzo bardzo do przodu ze mną...
Pozdrawiam wszystkich z Słonecznego Lwowa:)[/quote]

Szczerze???
Nie znam operatora który by spełniał marzenia pojedynczego klienta.
Na czym i za co Ty płacisz ??Piszesz o darmowym programie do rozmów-ale jak nie masz wykupionej paczki do internetu to taniej wyjdzie Tobie po prostu dzwonić.I ile tak naprawdę płacisz?Piszesz o abonamencie za 50 zł a z drugiej strony że wydałeś 20 tyś w dwa lata na telefon.Co miesiąc płacisz 900 zł??Nie trzyma to się całości.

Z system się nie walczy,system trzeba omijać.

Ale z czasem ręce opadają......

#396290  autor: kwintolp21
 30 mar 2010, 09:37
pawelf pisze:Oferty takiej nie ma dla zwykłego klienta jednak wydaje mi się iż wydając prawie 20 000zł przez dwa lata na P4 a miałem umowę 50x24=1200zł zatem są bardzo bardzo do przodu ze mną...
Szczerze???
Na czym i za co Ty płacisz ??Piszesz o darmowym programie do rozmów-ale jak nie masz wykupionej paczki do internetu to taniej wyjdzie Tobie po prostu dzwonić.I ile tak naprawdę płacisz?Piszesz o abonamencie za 50 zł a z drugiej strony że wydałeś 20 tyś w dwa lata na telefon.Co miesiąc płacisz 900 zł??Nie trzyma to się całości.[/quote]

W odpowiedzi:
Na tym polegają oferty dla przedłużających klientów aby dostosować ją do wymagań i potrzeb klienta nieprawdaż? i np. Orange czy Era się dostosowuje /koleżanka pracuje w call center ery dla klientów biznesowych...

1)Ten program Free World został dodany dopiero od 1.03.2010 więc dopiero raz z niego korzystałem. (Aktywacja 25UHR~9zł/500min)
2) Nie mam telefonu z Windows Mobile aby go używać więc tylko przez komputer a co za tym idzie jest to nie wygodne i nie praktyczne
3)Abonament mam obecnie Play 50 ale koszty połączeń na Ukrainę 1min=2zł średnio 350min za weekend do narzeczonej, wspólnika i kontrachentów to nie jest chyba dużo?
20 000/24=833zł :p
4)Jeżeli kolega jeszcze czegoś nie rozumie to zapraszam do zadawania pytań

#396356  autor: franek777pl
 30 mar 2010, 17:01
Takie pytanie, dostałem właśnie kurierem telefon na przedłużenie umowy i została dołączona do niego karta gwarancyjna, która nie byłą wypełniona. Trzeba tam wpisać model, numer seryjny, date zakupu itp. Jeżeli teraz chciałbym sprzedać ten telefon to czy ta karta musi być wypełniona, czy do uznania gwarancji wystarczy, że zamieszczę paragon jako dowód zakupu? Jeżeli nie to czy mogę te danę wpisać sam czy muszę się udać do salonu Playa aby oni tego dokonali?

#396358  autor: kwintolp21
 30 mar 2010, 17:10
franek777pl pisze:Takie pytanie, dostałem właśnie kurierem telefon na przedłużenie umowy i została dołączona do niego karta gwarancyjna, która nie byłą wypełniona. Trzeba tam wpisać model, numer seryjny, date zakupu itp. Jeżeli teraz chciałbym sprzedać ten telefon to czy ta karta musi być wypełniona, czy do uznania gwarancji wystarczy, że zamieszczę paragon jako dowód zakupu? Jeżeli nie to czy mogę te danę wpisać sam czy muszę się udać do salonu Playa aby oni tego dokonali?
Podstawą uznania gwarancji jest paragon fiskalny z datą.
A co do danych to nie wiem, wydaje mi się, że albo są nie potrzebne albo możesz/musisz wpisać je sam.
Pozdrawiam

#396360  autor: Freyr
 30 mar 2010, 17:38
Nie wiem jaki z Ciebie biznesmen skoro nie umiesz zadbać o swoje pieniądze !!
Wystarczy Ci Play Fresh !!
Konto masz ważne cały rok !!
Nie ma więc problemów ze zdrapkami.
Można kupić 500MB za 15 zł.
Do reszty 29 gr za minute.
Do Play ZA DARMO.
Czego Ci więcej potrzeba. ??
Jeżeli Cię stać na rachunki po 900 zł co miesiąc to kup sobie telefon bez umowy i będziesz oszczędzał kilkaset zł każdego miesiąca.

#396364  autor: KamaZ
 30 mar 2010, 18:12
Pomyślałem podobnie jak Freyr (bez obrazy).
Jeśli nie Fresh to Heyah. Minuta połączenia na UA 68gr (widzę, że chyba to najbardziej istotne), internet 2gr/100kb bez pakietów (i co ważne na większym obszarze, w Play może czasami zabraknąć zasięgu np. na trasie i wtedy pakiet jest bezużyteczny), sumowanie ważności konta po doładowaniu do 12 miesięcy to chyba najlepsza opcja dla Ciebie. Zamiast wydawać 900 zł co miesiąc wystarczy Ci spokojnie 300-400 a jak trafisz na podwójne doładowanie to jeszcze lepiej. Faktem jest to, że minuta odebranego połączenia w Play kosztuje 1zł a Heyah 6zł :? ale z tego co piszesz to najwięcej płacisz za połączenia z Polski na Ukrainę, więc cena za odbierane nie jest taka istotna i w gruncie rzeczy wyjdzie Ci znacznie taniej.
W abonamencie nie ma takiej opcji, żeby nagle zabrakło kasy i nie można było zadzwonić, ale pilnując w prepaidzie, żeby zawsze było parę stówek na koncie można tego uniknąć :wink: Tym bardziej, że pojawiasz się raz w miesiącu w Polsce.
Pozdrawiam

#396408  autor: kwintolp21
 30 mar 2010, 21:42
Freyr pisze:Nie wiem jaki z Ciebie biznesmen skoro nie umiesz zadbać o swoje pieniądze !!
Wystarczy Ci Play Fresh !!
Konto masz ważne cały rok !!
Nie ma więc problemów ze zdrapkami.
Można kupić 500MB za 15 zł.
Do reszty 29 gr za minute.
Do Play ZA DARMO.
Czego Ci więcej potrzeba. ??
Jeżeli Cię stać na rachunki po 900 zł co miesiąc to kup sobie telefon bez umowy i będziesz oszczędzał kilkaset zł każdego miesiąca.
KamaZ pisze:Pomyślałem podobnie jak Freyr (bez obrazy).
Jeśli nie Fresh to Heyah. Minuta połączenia na UA 68gr (widzę, że chyba to najbardziej istotne), internet 2gr/100kb bez pakietów (i co ważne na większym obszarze, w Play może czasami zabraknąć zasięgu np. na trasie i wtedy pakiet jest bezużyteczny), sumowanie ważności konta po doładowaniu do 12 miesięcy to chyba najlepsza opcja dla Ciebie. Zamiast wydawać 900 zł co miesiąc wystarczy Ci spokojnie 300-400 a jak trafisz na podwójne doładowanie to jeszcze lepiej. Faktem jest to, że minuta odebranego połączenia w Play kosztuje 1zł a Heyah 6zł :? ale z tego co piszesz to najwięcej płacisz za połączenia z Polski na Ukrainę, więc cena za odbierane nie jest taka istotna i w gruncie rzeczy wyjdzie Ci znacznie taniej.
W abonamencie nie ma takiej opcji, żeby nagle zabrakło kasy i nie można było zadzwonić, ale pilnując w prepaidzie, żeby zawsze było parę stówek na koncie można tego uniknąć :wink: Tym bardziej, że pojawiasz się raz w miesiącu w Polsce.
Pozdrawiam
Z góry dziękuję za zainteresowanie tematem.

1)Nie uważam się za biznesmena choć mając 21 lat dorobiłem się Mercedesa klasy C rok 2001, oraz Kia Sorento 2005, mieszkania we Lwowie oraz buduję dom w Polsce jak i studiuję na 3 roku wydziału lekarskiego na Uniwersytecie Lwowskim <- ALE NIE O TYM
2) Już tłumaczę dlaczego abonament miałem dwukrotnie sytuację kiedy brak POLSKIEGO numeru na Ukrainie mógł się skończyć dla mnie tragicznie (złamana noga w górach i brak zasięgu mojego Ukraińskiego operatora life (wtedy wydzwoniłem Playowi 720zł) a drugiej nie będę opisywał bo już późno...
3)Wiem iż oferta Heyah jest dla mnie niemal idealna tylko tak jak zauważył KamaZ minuta odebranej rozmowy to 6zł i można nabić sobie 1000zł w 6 rozmowach... a w play mam 2zł
Zabawa w dwie polskie karty sim mnie też nie bawi (nosze już Nokie 5800 na ukraiński numer i E72 na polski) ani telefony DUOS.
4) Play Fresh nic mi nie daje, tani internet? nie bo koszt co w abonamencie,

Reasumując salon play-a w moim mieście zgodził się mi dać paczkę bezpłatnego internetu 500MB co miesiąc/na całą umowę i chyba już na tym poprzestanę
Zatem biorę RePlay Telefon 49 z darmową paczką internetu i za 199zł Samsunga B7300.
Przez dwa lata może coś się zmieni bo chyba już na tą chwilę nie mają nowych pomysłów UE ciśnie na ceny międzynarodowych połączeń więc kto wie. Teraz dla mnie nie ma lepszej oferty.
Dziękuję za to wszystko co zostało napisane w mojej sprawie.
Pozdrawiam i miłego wieczoru...

A tutaj ostatnia historia moich faktur:
Obrazek

#396426  autor: Pochi
 30 mar 2010, 22:35
kwintolp21 pisze: 1)Nie uważam się za biznesmena choć mając 21 lat dorobiłem się Mercedesa klasy C rok 2001, oraz Kia Sorento 2005, mieszkania we Lwowie oraz buduję dom w Polsce jak i studiuję na 3 roku wydziału lekarskiego na Uniwersytecie Lwowskim <- ALE NIE O TYM

[url=http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-03/82281401.jpg]Obrazek[/URL]
czuje się jakbym był na naszej klasie :?

Gdzie znajdę cennik telefonow w replay??

#396428  autor: kwintolp21
 30 mar 2010, 22:45
Pochi pisze:
kwintolp21 pisze: 1)Nie uważam się za biznesmena choć mając 21 lat dorobiłem się Mercedesa klasy C rok 2001, oraz Kia Sorento 2005, mieszkania we Lwowie oraz buduję dom w Polsce jak i studiuję na 3 roku wydziału lekarskiego na Uniwersytecie Lwowskim <- ALE NIE O TYM

[url=http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-03/82281401.jpg]Obrazek[/URL]
czuje się jakbym był na naszej klasie :?

Gdzie znajdę cennik telefonow w replay??
Nie używam ani naszej-klasy/Facebooka/MySpace/Gadu-Gadu/Tlen itd. jedynie Skype i to nie do zabawy.
No Jeżeli tak rozmawiamy to ja w tym momencie odsyłam do przedszkola :(
Cennik dla obecnych klientów jest taki sam jak dla nowych
Ale wyręczę
Proszę

Cennik Telefonow
Na zyczenie

#396468  autor: pawelf
 31 mar 2010, 07:27
kwintolp21 pisze:
pawelf pisze:Oferty takiej nie ma dla zwykłego klienta jednak wydaje mi się iż wydając prawie 20 000zł przez dwa lata na P4 a miałem umowę 50x24=1200zł zatem są bardzo bardzo do przodu ze mną...
Szczerze???
Na czym i za co Ty płacisz ??Piszesz o darmowym programie do rozmów-ale jak nie masz wykupionej paczki do internetu to taniej wyjdzie Tobie po prostu dzwonić.I ile tak naprawdę płacisz?Piszesz o abonamencie za 50 zł a z drugiej strony że wydałeś 20 tyś w dwa lata na telefon.Co miesiąc płacisz 900 zł??Nie trzyma to się całości.
W odpowiedzi:
Na tym polegają oferty dla przedłużających klientów aby dostosować ją do wymagań i potrzeb klienta nieprawdaż? i np. Orange czy Era się dostosowuje /koleżanka pracuje w call center ery dla klientów biznesowych...

1)Ten program Free World został dodany dopiero od 1.03.2010 więc dopiero raz z niego korzystałem. (Aktywacja 25UHR~9zł/500min)
2) Nie mam telefonu z Windows Mobile aby go używać więc tylko przez komputer a co za tym idzie jest to nie wygodne i nie praktyczne
3)Abonament mam obecnie Play 50 ale koszty połączeń na Ukrainę 1min=2zł średnio 350min za weekend do narzeczonej, wspólnika i kontrachentów to nie jest chyba dużo?
20 000/24=833zł :p
4)Jeżeli kolega jeszcze czegoś nie rozumie to zapraszam do zadawania pytań[/quote]

Twoje rachunki wcale nie są takie wysokie jak piszesz-i nie ma operatora który zmieni cennik dla jednej osoby bo jej się wydaje że dużo płaci.

Z system się nie walczy,system trzeba omijać.

Ale z czasem ręce opadają......

#396490  autor: kwintolp21
 31 mar 2010, 10:09
pawelf pisze:Twoje rachunki wcale nie są takie wysokie jak piszesz-i nie ma operatora który zmieni cennik dla jednej osoby bo jej się wydaje że dużo płaci.
Jak może ktoś zaważył to ja zazwyczaj robiłem przedpłatę gdyż nie mam możliwości płacić rachunków w terminie, co później jest rozliczane, przeliczane i faktury są pomniejszane o kwotę nadpłaty...
No ale po co ja to tłumaczę.
Nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytania, umowę przedłużam w piątek i kropka.
Paweł

#396730  autor: piczmaster
 01 kwie 2010, 18:35
Witam.

Wydaje mi się, że warto by podyskutować o nowej ofercie Replay, czyli o (przyszłych, być może niedoszłych) przedłużających umowę. Chodzi o to, że klienci w Replay nie mają praktycznie żadnych profitów w stosunku do nowych klientów. 50 min przez pół roku? Co to jest? Niby cudowna oferta?

Może zabrzmi to absurdalnie, ale mogli zaproponować np 1000000 smsów do wykorzystania w ciągu 1 miesiąca. Brzmi super, za przedłużenie umowy 1000000 smsów. Co z tego, jeśli to nie jest na cały czas umowy?

Moją największą bolączką jest to, że ceny telefonów w Replay są takie same!!!! jak dla świerzaków. W końcu za płacenie przez 2 lata niemałych rachunków należałoby dać jakieś zniżki na telefony?? Przed wprowadzeniem LONGPLAY takowe istniały, ale jak widać PLAY jest nastawiony tylko i wyłącznie pozyskiwanie nowych klientów. Bo o starych już nie warto dbać. Play wie, że ma najkorzystniejszą ofertę na rynku i aż tak bardzo nie boją się o ucieczkę obecnych klientów. Ale pytam gdzie tu zachowanie lojalności wobec Replayowców?

Z tego co wiem, Play zabrał także te minuty na stacjonarne, 500 min czy coś takiego było. Też nieładnie.

Piszcie swoje komentarze, może doczekamy się jakiejś konkretnej odpowiedzi.

#396734  autor: thonka
 01 kwie 2010, 18:41
piczmaster, jakby nie bylo mozesz skorzystac z takiej samej oferty jak nowi klienci, a to juz jakis plus.
np. na przedluzenie w erze warunki sa troche gorsze pod wzgledem ilosci minut, a minimalnie korzystniejsze cenowo. telefony sa u nich drozsze niz dla nowych (a mozna ich cene obnizyc tylko punktami) wiec w playu wcale nie jest tak najgorzej.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#396735  autor: piczmaster
 01 kwie 2010, 18:45
w Plusie tak nie było, zawsze były jakies profity (obniżka wysokości abonamentu itp), a w orange daja "prezenty" najrozniejsze (pakiety minut, smsow nie wiem co tam jeszcze) na caly okres nowej umowy.
  • Strona 34 z 182
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 182
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34