chauwa pisze:Dwa pytania...
- Gdzie mam złożyć skargę na EKSPERTA? bo wysłali mi stek bzdur a jak sam stwierdziłeś maja odpisywać a nie przeklejac bełkot Wasze biuro internetowe to kpina
Pamiętajmy jedno. Zlecenia do ekspertów przesyłają konsultanci. Ekspert odpowiada na pytanie de fakto zadane przez konsultanta w imieniu Klienta. Zachęcam dlatego, aby dokładnie formułować zgłoszenia (pytania) gdyż są one podstawą do prawidłowego zrealizowania sprawy. Jeżeli w trakcie odpowiedzi udzielanej przez konsultanta na pytanie w zgłoszeniu uznacie, że było "coś nie tak", zawsze macie prawo do ponownego przeanalizowania sprawy i ewentualne "uzupełnienie" zgłoszenia o nowe fakty lub wiadomości. Jeżeli mimo wszystko nadal uzyskana odpowiedź jest dla Was niezadawalająca, możecie wówczas złożyć skargę na osobę która rozwiązuje dane zgłoszenie> Taka skarga jest rozpatrywana i analizowane są działania. Wówczas sprawdzamy, co było błędne. Czy działania konsultanta, czy działania eksperta, czy być może (co również się zdarza) Klient przekazał niepełne informacje, lub sprawa którą zgłasza nie dotyczy sieci. To co napisałem o pracy ekspertów, jest tylko ułamkiem do prawidłowego rozwiązania zgłoszenia. Pamiętajcie proszę o tym, że nie zawsze może być tak, że to co Wy przekazujecie w zgłoszeniach, będzie odebrane w taki sam sposób przez konsultanta. Dlatego warto ustalić wspólny tok myslenia i zgłasazanego problemu, aby właśnie nie wyniknęły żadne nieporozumienia (w przypadku rozmowy telefonicznej). Dzięki temu prawdopodobieństwo popełnienia błędu w toku rozwiązywania sprawy będzie znikome.
chauwa pisze:Ps. W warszawie(a nawet w calym kraju) przydało by się również doszkolenie w punktach pracują bez podstawowej wiedzy
Zapewniam Cię, że szkolenia są prowadzone i to bardzo skrupulatnie. Każdy pracownik Salonu ma róny dostęp do szkoleń i wiedzy. Niemniej jednak, jeżeli doznałaś jakiejś nieprzyjemnej sytuacji ze strony Sprzedawcy (Salonu), zgłoś to do nas. Zajmiemy się tym przypadkiem.
Mam taką prośbę, jeżeli spotykacie się z jakimiś sytuacjami ponadnormatywnymi, nie tylko o tym piszcie, ale i ZGŁASZAJCIE. Tylko dzieki temu można wyeliminować te zdarzenia. Nie zrozumcie mnie źle, ale jeżeli komuś proponuję, aby napisał skargę (z tytułu jego opisu sytuacji) a on tego mimo wszystko nie robi, to mogę domniemywać, że do takiego zdarzenia nie doszło. Ja osobiście sprawdzę każde zdarzenie negatywne, które kogokolwiek z Was spotkało, tylko to zgłoście. Podajncie mi numer zgłoszenia, ja sie tym zajmę. Dopóki nie otrzymam oficjalnego zgłoszenia, niestety nie będę mógł nic zrobić, a tym bardziej pomóc.
Z tego miejsca bardzo dziękuję za wszelkie uwagi od pawelpp dot. OK, Marens za ukazanie pewnych niedogodności, osachorzow za opinie i wszystkim pozostałym za realne ukazanie pewnych nieudogodnień. Dzięki waszym oficjalnym zgłoszeniom, mogę działać. Reasumując, jeżeli czujecie się pokrzywdzeni, zgłaszajcie to.
Pozdrawiam serdecznie.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.