Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Na ten model kolego to bym już nie liczył...nie prościej jest wziąść e 52 pogonic ją na allegro i kupić e 66?Trochę zachodu, ale jedyne rozsądne wyjście.Ponoć E66 juz nie będzie...fidel29 pisze:No właśnie nie mogę podpisać umowy jak telefon będzie już dostępny.Dlaczego?Odpowiadam:
za 9 dni numer przejdzie do Fresha-skończy się umowa a promocja 50% na abonament jest dla przedłużających umowę --Replay.Jeśli to zatem zrobię kiedy karta będzie już we freshu to nie przedłużam umowy tylko podpisuję nową umowę zgodnie z regulaminem czyli nie otrzymam 50%na abo przez 6 miesięcy:(
nie prawda, bo sam dostałem pismo z playa, w którym proponowali mi op 25 50 % zniżki na cały okres umowy i 500 min do play i stacjonarne ...krychs pisze:Pewnie chodzi Ci o ofertę Replay z abonamentem OP 25. Do taryfy tej nigdy nie było 500 minut do play, dopiero od taryfy OP 45,
A czemu ma ci przejść na Fresha ? Nie złożyłeś rezygnacji to umowa przechodzi na czas nieokreślony czy ja o czymś nie wiem ?fidel29 pisze:No właśnie nie mogę podpisać umowy jak telefon będzie już dostępny.Dlaczego?Odpowiadam:
za 9 dni numer przejdzie do Fresha-skończy się umowa a promocja 50% na abonament jest dla przedłużających umowę --Replay.Jeśli to zatem zrobię kiedy karta będzie już we freshu to nie przedłużam umowy tylko podpisuję nową umowę zgodnie z regulaminem czyli nie otrzymam 50%na abo przez 6 miesięcy:(
Jak przyjedzie kurier to dobrze przeczytaj regulamin promocji. W BOK opowiadają czasem bajki. Najlepiej gdyby konsultant podał link do regulaminu żeby się z nim wcześniej zapoznać.lukaszb01 pisze:30 Kwietnia konczy mi sie umowa Play Abonament 50. Dzis zadzwonil do mnie ktos z BOKu i zaproponował mi przedłużenie umowy bez telefonu na 12 miesięcy, taryfa LP69, -50%, Stan Darmowy, mozliwosc wlaczenia wszystkich pakietow. Czyli jednak można dać taką oferte, ale trzeba zwlekac z podpisaniem Replay tak jak ja.
Czy chodzi o zgodę na świadczenie usług z rozmowy telefonicznej czy tej na piśmie ? Chyba o tą potwierdzoną na piśmie ale trzeba zapytać kogoś z większą wiedząAbonentowi nie przysługuje prawo odstąpienia od dokonanej zmiany warunków
umowy, o którym mowa w ust. 6, jeżeli dostawca usług, za zgodą abonenta, rozpoczął
świadczenie usług zgodnie ze zmienionymi warunkami umowy.
To coś mało tych minut. Jeśli przedłużasz umowę z telefonem przez infolinię to można dostać rabat 50% na pierwsze 6 miesięcy i dodatkowy pakiet minut. Zapytaj znajomą osobę na jaką konkretnie taryfę próbował namówić ją konsultant.pacman pisze:niestety nie dokładnie zapisała sobie bo nie miała jak:
49zł x 24 mies, 120 minut, chyba przez 6 mies 240 minut
Szczerze wątpię w to, że Play wycofa się dziś z oferty urodzinowejpacman pisze:Czy to prawda, że oferta urodzinowa kończy się dzisiaj? Jeśli nie to do kiedy można się zdecydować?
pacman pisze:Czy obowiązujące dzisiaj (muszą być ważne minimum do poniedziałku włącznie) inne oferty w Play dają więcej minut do wszystkich z ofertą z telefonem?
Jeśli zależy Ci na minutach poza sieć to żaden z konkurencyjnych operatorów, obecnie nie oferuje tak dużo jak Play.pacman pisze:Czy jakiś inny operator oferuje tyle samo/więcej minut (do 50zł) z tymi samymi telefonami/lepszymi?
Dobrze że podrzuciłeś link do regulaminu. Czytaliście info tej oferty na stronie ? Cytuję fragment z tabelki:krychs pisze:Play wprowadził wczoraj naprawdę dobrą ofertę Replay bez telefonu.
Link do regulaminu:
http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 3.2010.pdf
Pewnie wiele osób się złapie na tą ściemę ze stacjonarnymi, jeśli regulaminu nie przeczyta.Nieograniczone połączenia do Play i na stacjonarne