• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #394628  autor: djvaldi
 21 mar 2010, 14:41
Posiadam ten telefon od stycznia, i chciałym się dowiedzieć od innego posiadacza tego telefonu czy jest to normalne, że podczas nagrywania filmika słychać jak pracuje matryca ( nie wiem jak to fachowo nazwać), bardzo mnie to denerwuje kiedy otwarzam filmik, który nakręciłem. Słychać takie pstrykanie.

#394818  autor: killuminati
 22 mar 2010, 11:20
ja też mam takie pstrykanie. Szczerze to nie kręce filmów więc mi to nie przeszkadza, ale może Samsung wymyśli jakąś łatke. Ogólnie Pixon 12 robi dobre filmy ale dźwięk tragedia

Tak przy okazji, wiesz skąd wytrzasnąć kabel TV OUT do Pixona?

#394857  autor: kowcio
 22 mar 2010, 14:49
killuminati pisze:Tak przy okazji, wiesz skąd wytrzasnąć kabel TV OUT do Pixona?
www.Allegro.pl

#394973  autor: merigaw
 22 mar 2010, 21:20
Panowie ,nie wiem dlaczego słyszycie to pstrykanie.
Mój telefon ma miesiąc i u mnie nic takiego sie nie dzieje.
Wprawdzie ja wymieniłam soft na znaleziony na rosyjskiej stronie ,ale z tego co pamiętam (telefon z ery) wcześniej też nic nie pstrykało :)
Uprzedzając pytania o to czemu na rosyjski powiem,że z żadnym innym softem telefon nie chce pracować.
Oprogramowanie wgrywa się,ale telefon się restartuje i tak w kółko :(
(próbowałam kilku softów)

#395277  autor: killuminati
 24 mar 2010, 11:08
merigaw podaj adres do tego co softa i co ew. on daje?

#395304  autor: patryczek666
 24 mar 2010, 13:03
posiadam oryginalnego softa i podczas kręcenia filmików też słyszę to pstrykanie. Wydaje się że to od ciągłego łapania obrazu, bo jak ruszysz telefonem to widać jak on łapie kontrast.

#395306  autor: merigaw
 24 mar 2010, 13:32
Musisz mieć MultiLoadera 5,62 (znajdziesz na forum)i soft M8910XEIK2.
Wpisz w przeglądarkę to znajdziesz bez problemu.
Mnie żal tylko oryginalnych widgetów,których w tym sofcie nie ma.Są jakieś rosyjskie,ale i tak je wyłączyłam,bo do niczego się dla mnie nie nadają,a ten samsung ma to do siebie ,że schować jakiś widget jak się go da na pulpit to koszmar.
Ogólnie telefonik spoko,na nowym sofcie chodzi płynniej,a zdjęcia rewelacja :) Poza tym nic się nie zmieniło.

#398161  autor: adikox
 09 kwie 2010, 18:02
Witam. Tak faktycznie słychać matrycę podczas kręcenia filmików, ale po włączeniu automatycznego kontrastu i po przyłożeniu ucha do telefonu - po oddaleniu od ucha powyżej 10cm w moim modelu nic nie stuka ani puka ;) może Wasze telefony faktycznie coś mają nie tak albo macie słuch pianisty ;P