• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #39308  autor: tomaszek
 31 gru 2005, 14:32
DArmowe sms w Multi box - 30
na miesiąc ?? na rok ? czy co

#39311  autor: Kaczy
 31 gru 2005, 15:05
30 jest na miesiąc.

Jak masz abonament na firmę to dostajesz 100 sms-ów na miesiąc.

Dodatkowo masz też kilka mms-ów na miesiąc.

Jest jeszcze opcja sms z doładowania. Ale teraz ta nowa strona orange.pl jest tak mało czytelna, że nigdzie nie mogłem znaleźć jak można sobie uzupełnić sms`y :?

...::: Made for loneliness :::...

#39326  autor: bigman
 31 gru 2005, 15:19
Kaczy pisze:Dodatkowo masz też kilka mms-ów na miesiąc.
Dokladnie 5.
Kaczy pisze:Jest jeszcze opcja sms z doładowania. Ale teraz ta nowa strona orange.pl jest tak mało czytelna, że nigdzie nie mogłem znaleźć jak można sobie uzupełnić sms`y :?
Ja tez nie ale wyslalem maila do BOK-u i taka dostalem odpowiedz:
BOK Orange pisze:Witam,

Dziękujemy za przesłane zgłoszenie.
Uprzejmie informuję, że darmowe wiadomości SMS są uzupełniane z początkiem każdego nowego miesiąca rozliczeniowego. Oprócz tego, może Pan dokonać zakupu dodatkowych wiadomości, według informacji:
Jeśli chcesz doładowac Multi Box o:
- 20 SMS-ów, wyślij SMS o treści PULA na numer 7208 2 zł (2,44 zł z VAT)
- 60 SMS-ów, wyślij SMS o treści PULA na numer 7508 5 zł (6,10 zł z VAT)
A info na stronie jest tutaj: http://www.orange.pl/portal/map/map/pri ... eId=301910

Jakby kiedys link nie dzialal to sciezka do strony jest nastepujaca:
Orange.pl -> Twoj Plan / Twoj E-Plan -> uslugi -> Mbox