Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
A więc na początku chciałbym wszystkich powitać ponieważ jestem tutaj nowy . Mam taki problem jestem w trakcie podpisywania umowy z netia i na stronie statusu zamówienia coś takiego wyskoczyło dzisiaj Status zamówienia: BSA - Odpowiedź z TP S.A. nie OK i tu mój problem i pytanie zarazem do was czy mogę mieć internet czy umowa została przez tepse przyjęta . tyle z góry dziękuje a mam jeszcze jedno małe pytanko jak przy zamówieniu neti wybrałem elektroniczny obraz faktury to wszystkie faktury będą mi na emaila przychodziły czy do domu
Być może dane na oświadczeniu są niezgodne z tymi jakie posiada Telekomunikacja. Może zwykła literówka.
Jeśli wybrałeś EOF to na e-mail dostaniesz jedynie powiadomienie o wystawieniu faktury wraz z informacją o jej numerze, wartości i terminie płatności. W treści maila będzie też link do podglądu faktury na Netia On-line.
Wiesz - raczej nie jesteśmy wróżkami z Ezo TV i niewiemy jak to jest naprawdę (szczególnie, że statusy to on różne podaje). Jak to najlepiej sprawdzić? 0 801 802 803, formularz zapytania lub czekać na SMS-a.
dzięki jutro do nich za dzwonie a napisałem to dlatego poniewaz z botem nie mam zamiaru rozmawiać więc albo wypadało mi czekać do jutra albo tutaj napisać dzieki
no dzwoniłem do nich i twoje słowa się potwierdziły nie moge mieć neti ale czemu przy zamówieniu przez internet koleś do mnie dzwonił i sprawdzał i powiedzial ze moge mieć internet nawet 8mb...
paskosz pisze:no dzwoniłem do nich i twoje słowa się potwierdziły nie moge mieć neti ale czemu przy zamówieniu przez internet koleś do mnie dzwonił i sprawdzał i powiedzial ze moge mieć internet nawet 8mb...