Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam !
W kwietniu konczy mi sie umowa na Erę Domową. I chciałbym również podłączyć
Erę Internet Stacjonarny 2mb. Byłem się tam zapytać czy jest możliwość a oni powiedzieli
że niestety nie ponieważ : Linia TP na moim numerze jest wyłączona , z powodu posiadania
Era Domowej (GSM) i musiałbym oplacac utrzymanie lini w TP. Teraz przegladajac stronę
Ery zauwazylem ze jest ofera Era Linia Domowa , Jakbym u nich zamowil te oferte to dostalbym tez Internet w Erze i nie musialbym placi TP za utrzymanie linii.
Teraz jest takie pytania :
Czy mogę bez problemowo przenieść się Z ery domowej do ery linii domowej ?
era nie będzie w stanie uruchomić linii nawet jeśli będziesz chciał przejść z telefonem od nich na linie tp . Wyjściem z tego jest jedynie jeśli chcesz z ery internet to uruchomienie telefonu w tp a później ewentualnie jego zawieszenie
zinkzaq pisze:era nie będzie w stanie uruchomić linii nawet jeśli będziesz chciał przejść z telefonem od nich na linie tp . Wyjściem z tego jest jedynie jeśli chcesz z ery internet to uruchomienie telefonu w tp a później ewentualnie jego zawieszenie
Naprawdę nie ma innych możliwości bo aż nie wierzę ?
Może ktoś inny się wypowie ?
A na kogo kablach świadczy usługę Era ?
Odpowiedź jest prosta - na kablach TP.
Musisz mieć linię aktywną w TP by ewentualnie na zasadach WLR przejść z numerem do Ery i BSA jeśli chodzi o Internet.
Innej możliwości nie ma bo to nie Era kładzie ci linię.
Oczywiście że tak.
1,22 zł jeśli zobowiążesz się że przez 2 lata nie opuścisz TPSA (albo utrzymanie linii bądź Abonament telefoniczny).
12,20 zł jeśli zobowiążesz się że przez rok nie opuścisz TPSA (j.w.)