Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Pod koniec marca br. kończy mi się umowa na Neostradę. W związku chciałbym przenieść telefon i internet do Netii, ale nie wiem czy uda mi się to jeszcze bezproblemowo uczynić (zostały tylko 32dni).
Czy jest jeszcze taka możliwość, aby w tak krótkim czasie płynnie przejść z TP S.A. do Netii.
Jest, pod warunkiem, że jutro złożysz wypowiedzenie na neostrade. Wniosek w netii też możesz już wypełnić (jest w formularzu możliwość zaznaczenia kiedy kończy się umowa na dotychczasowy internet).
Jest, dlatego jeśli w marcu podpiszesz umowę z netią to w kwietniu będzie okres wypowiedzenia i dopiero od maja nastąpi przeniesienie do netii. Jeśli teraz złożyłbyś wypowiedzenie na telefon to od maja wyłączyliby go całkiem. Oczywiście jeśli chodzi o telefon.