matti82 pisze:
Powiem tak: w Play mam to samo na dzień dobry.
A ja powiem tak, po dwóch latach po przeniesieniu numeru do Play, będziesz biadolił, że proponują Ci tą samą ofertę co dla nowych klientów. Wystarczy wejść sobie na stronę PLAY i sprawdzić jakie mają aktualne promocje dla nowych klientów, i jakie mają promocje w ofercie RePLAY.
Dokładnie to samo.
I po dwóch latach w play też będziesz straszył odejściem, bo zaproponowali Ci to samo co dla nowych.
Rynek telekomunikacyjny niestety od jakiegoś czasu się zmienił.
Wszyscy operatorzy właściwie dają na przedłużenie oferty te same warunki co dla nowych.
matti82 pisze:czy po prostu olewają mnie?
Nikt Cię nie olewa,są pewne procedury których nie uda się przeskoczyć, i tyle.
Nie działa już trick ze straszeniem zmiany operatora, nie chcesz korzystać z Orange ?
Idź do Play.
Też miałem takie podejście jak Ty, podpisałem dwa lata umowę w Play, rozwiązując po 8 latach umowę z Orange.
I co ?
Cieszę się, że do końca umowy z PLAY zostało mi już tylko 3 miesiące, jakość sieci to porażka, wieczne problemy ze zrywaniem połączeń, blablabla, można pisać książki na ten temat, wystarczy że przejrzysz moje posty na temat PLAY i moich problemów.
Po 3 miesiącach korzystania z abo Play, byłem zmuszony podpisać na nowo umowę z Orange bo w PLAY po rpostu można zapomnieć o długich przyjemnych rozmowach ... ciągłe problemy z zasięgiem.
Przez głupotę chęci bycia w play teraz płacę abo w orange i jeszcze przez 3 miechy w play.
Ale wolny wybór, decyzja należy do Ciebie ...