Oki. Pościągaj sobie jakieś programy, filmy, muzyke jednocześnie. Potestuj i pochwal się wynikami
Dobra, to ja kończę temat. Powiedziałem co wiedziałem

Dodam tylko że jak dla mnie te modemy to są chyba jedne z najniższej klasy. Bo co za modem dobry co zasilanie bierze sobie z USB, jedyne diody informacyjne to ADSL i POWER i w ogólę...wielość modemu jest nie dużo większa od wielkości mydelniczki

...już pomijam fakt że do internetu trzeba się wdzwaniać co jest jak dla mnie kompletnie de**** rozwiązaniem w ADSLu. Bo ADSL to nie jest komutowana transmisja danych dial-up. To powinno chodzić że uruchamiam kompa, pierwszą rzeczą jaką robię to uruchamiam przeglądarke i mam net'a (ja tak mam na Linksys'ie)....a nie jakieś wdzwanianie jak w 98 roku.
P.S
Dodam że WitekT też ma WindowsXP. Tyle że on ma inny modem...ma LiveBox'a. I jakoś nie ma problemów

...a tutaj zobacz, zarówno sagem i thomson się sypią na XP. A więc to chyba jednak nie system

...dodam że ja na początku miałem właśnie tego Sagem'a. Zgłaszam to samo na infolinii neostrady. Czepiali się wszystkiego. Techniki przyjechał (pomine fakt że po 10 dniach od zgłoszenia ale OK) i stwierdził że wszystko OK jest. Wymienili mi modem na thomson'a. To samo się działo. Nie miałęm nerwów na męczenie się dalej z TP S.A. a więc zainwestowałem w Linksys'a i czuję się jak u konkurencji

Dodam że mój spec od tych spraw ma też thomson'a...ale tego lepszego, 550 (czy 546 albo 557..któryś z tych, już nie pamiętam) na XP Pro tak jak ja...i nie ma żadnych problemów.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w Walce z neo i dziadowskimi modemami TP S.A.