• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #365806  autor: Duendo
 20 paź 2009, 20:05
Witam
Za bardzo nie wiedziałem jak nazwać ten temat ale chyba ujdzie.
A mianowicie mam taki problem iż jak mam podłączone słuchawki, to kiedyś miałem tak że jak ktoś do mnie dzwonił to było to słychać w słuchawkach, a teraz jest tak że mimo iż mam podłączone słuchawki dzwonienie telefonu nie słychać w słuchawkach a w głośniku.
Wie ktoś może jak to zmienić ?

Z góry dziękuje za pomoc

#365863  autor: elrond
 20 paź 2009, 22:43
Kwestia preferencji i tego, jak sprawę rozwiązuje producent. Ja tam wole jak dzwoni mi telefon, a nie słuchawki, choć jak widać są odmienne zdania. Zmienić, raczej nie zmienisz, tym bardziej że to nie jest smartfon. Trzeba się przyzwyczaić.

#365957  autor: Duendo
 21 paź 2009, 17:37
elrond pisze:Kwestia preferencji i tego, jak sprawę rozwiązuje producent. Ja tam wole jak dzwoni mi telefon, a nie słuchawki, choć jak widać są odmienne zdania. Zmienić, raczej nie zmienisz, tym bardziej że to nie jest smartfon. Trzeba się przyzwyczaić.
To w takim razie jak to możliwe że na początku jak ktoś do mnie dzwonił to było to słychać w słuchawkach a nie w głośniku? Jakoś to sie przestawiło tylko nie wiem jak

#365964  autor: kowcio
 21 paź 2009, 18:38
Duendo pisze:elrond napisał/a:
Kwestia preferencji i tego, jak sprawę rozwiązuje producent. Ja tam wole jak dzwoni mi telefon, a nie słuchawki, choć jak widać są odmienne zdania. Zmienić, raczej nie zmienisz, tym bardziej że to nie jest smartfon. Trzeba się przyzwyczaić.

To w takim razie jak to możliwe że na początku jak ktoś do mnie dzwonił to było to słychać w słuchawkach a nie w głośniku? Jakoś to sie przestawiło tylko nie wiem jak
Niemożliwe... Musiało grac na głośniku i na słuchawkach jednocześnie. Własnie tak powinno być. Później sprawdzę jak to w moim Samsungu wygląda.

#366020  autor: Duendo
 21 paź 2009, 22:24
kowcio pisze:Niemożliwe... Musiało grac na głośniku i na słuchawkach jednocześnie. Własnie tak powinno być. Później sprawdzę jak to w moim Samsungu wygląda.
Gdyby grało w słuchawkach i na głośniku to też był bym zadowolony. Niestety tylko na głośniku

#366073  autor: toomi
 22 paź 2009, 14:46
Potwierdzam, sygnal połączenia jest tylko na głośniku, sygnał wiadomości podobnie. Według mnie to wada

#384926  autor: Jules
 02 lut 2010, 20:43
ale podczas słuchania muzyki z "odtwarzacza mp3" utwór jest przerywany więc wiadomo że ktoś do Ciebie dzwoni

#389646  autor: wiki1oo
 24 lut 2010, 18:57
Ja narazie takiego problemu nie miałam,tez nosiłam słuchawki i dzwonił w słuchawkach.
Moja rada to sprawdz dokładnie jacka(wtyczke) słuchawek czy może nie jest uszkodzony lub zle dociśnęty. A jeśli nie to zgłoś sie dokogoś o pomoc lub poprostu nie noś słuchawek :)

ewela