metpablo pisze:Kompetencja pracowników BOK Playa albo sposób na uniknięcie odpowiedzi. Zgłoszenie nr 15161881:
Witam, uprzejmie proszę o wskazanie sposobu, w jaki mogę sprawdzić do kiedy mogę wykonywać bezpłatne połączenia do sieci Play w ramach promocji "Stan Darmowy". Zgodnie z regulaminem promocji: "11. Okres, przez który można wykonywać Bezpłatne połączenia można sprawdzić wybierając i zatwierdzając na klawiaturze telefonu kod *111*1*3#." Wybranie i zatwierdzenie na klawiaturze powyższego kodu nie powoduje wyświetlenia pożądanej informacji. Pojawia się tylko komunikat "Jestes juz w promocji Stan Darmowy w Play", mimo że promocję mam aktywną, tzn. wykonuję darmowe połączenia do wszystkich numerów w Play.
Odpowiedź z BOK Play:
Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie dotyczące nie działających kodów USSD, które wpłynęło do nas za pośrednictwem strony internetowej dnia 16 lutego 2010 roku. Uprzejmie prosimy w korespondencji zwrotnej,o wypełnienie poniższego szablonu zawierając dokładne i aktualne informacje dotyczące przykładowego połączenia (maksymalnie sprzed dwóch dni wraz z podaniem konkretnej godziny). Dzięki temu będzie można dokładnie zweryfikować takie połączenie i rozwiązać problem: • Numer abonenta: • Które kody nie działają? • Częstotliwość problemu (rzadko / często / zawsze): • W jakiej sieci znajdował się abonent (Play czy roaming Plus)? • Czy był zasięg? • Model telefonu: • Komunikat na wyświetlaczu: • Czy po przełożeniu karty SIM do innego aparatu problem występuje (tak / nie / brak próby)? • Kiedy wystapił problem (dzień, godzina, minuta)? • KRÓTKI OPIS PROBLEMU: W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt za
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php ... rednictwem www.playmobile.pl, e-mailem:
[email protected] lub telefonicznie pod numerem 790-500-500. Zapraszamy do serwisu Play24 na stronie
www.24.playmobile.pl. Znajdują się w nim szczegółowe informacje dotyczące stanu konta, historii połączeń oraz dostępnych usług. Poprzez Play24 można również skontaktować się z Obsługą Klienta, na bieżąco śledzić status swojego zgłoszenia oraz zobaczyć naszą odpowiedź. Z poważaniem
Podpisała się Pani Aneta W. I znowu - śmiać się czy płakać?
Witam pytanko czy ktoś już doszedł jak sprawdzić do kiedy jest aktywna usługa ??
Pisałem zapytanie do BOK i ich odpowiedz była następująca.
"
Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie, nadesłane za pośrednictwem strony internetowej 19 lutego 2010 r., dotyczące możliwości sprawdzenia terminu ważności promocji „Stan Darmowy”. Uprzejmie informujemy, iż ważność usługi „Stan Darmowy” wynosi 30 dni od daty aktywacji, a aktualny termin ważności można sprawdzić w serwisie Play24 lub za pośrednictwem kontaktu z Obsługą Klienta Play. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta za pomocą strony internetowej, e-mailem, pod numerem telefonu 790 500 500 lub przez Punkt Sprzedaży Play. Zapraszamy do serwisu Play24 na stronie
www.24.playmobile.pl. Znajdują się w nim szczegółowe informacje dotyczące stanu konta, historii połączeń oraz dostępnych usług. Poprzez Play24 można również skontaktować się z Obsługą Klienta, na bieżąco śledzić status swojego zgłoszenia oraz zobaczyć naszą odpowiedź. Z poważaniem, Andrzej K konsultant back office ds. obsługi klienta
" Szukam na stronie play24 i kurka nic nie mogę znaleźć jakiegoś terminu .
Rozumiem ze mam sobie dzwonić do BOK i się dowiadywać ??