chodzą nawet nawet,da sie oglądacSkaziu pisze:No to świetniea w takim razie jak jest z ich płynnością
![]()
Pozdro
Ps.A co do Sagema nie jestem zainteresowany
- Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:
1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3)Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.
4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3)
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.
4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
Pisałeś że Cizależy na aparacie i odtwarzaniu muzyki:) więć jesli o to chodzi to bierz tylko k750i:) natomiat jeśli nie jesteśtak zainteresowany aparatem to tylko nokia:) symbian to naprawde wielki plusssss.
Ja osobiście wybrałbym SE bo telefon potrezbuje do dzwonienia:) a fajnie miećprzy sobie aparat bo można wychwycićfajne momenty:D:D:d nio i jak sie nudzi to muzyczki posłuchać:) Natomiast nie potrzebuje telefonu który ma multum możliwości co daje symbian:D:D:D P.s jestem tez wielkim leniem więćnie chciało by mi sie równieżwgrywaćtych programików. wole sobie poleżeć z k750i i posłuchaćmuzyczki:) . POzdro p.s zauważyłem że sporo ludzi ma podpisy z dawideo:D:D::D ach ta popularność:D:D:D:D Ni o to teraz szczęsliwego rokui udanego sylwka;)

ja bym wziął Nokie 6630, ma takie same funkcje jak 6680, tylko 6680 ma dodatkową kamerke do wideokonferencji. SE - nie mam do nich przekonania. A poza tym N6630 jest sporo tansza w Orange w abonamencie dla firm 50zl+vat 6630 kosztuje 425zl a 6680 -1049!!!!!!!!!!!!!!!
Funkcje te same!! i pROCEK TEZ TAKI SAM!!
Funkcje te same!! i pROCEK TEZ TAKI SAM!!
Slodziak:6630 mi sie jakoś nie podoba,a co do ceny to ja i tak będe miał ją tańszą,nawet niż na allegro(nowiutką,bez umowy,np.N6680-700zł
no i o dziwo nie kradzioną
)
A co do tej d600-dokładnie tak jak Dragon mówisz bardziej mnie ciągnie do dużego wyświetlacza i lepszego aparatu niż do Symbiana.
A co Wy o tym myślicie,ma ktoś może tego Samsunga
A co tak naprawde daje SYmbian,czego nie mają telefony bez niego,jakie są jego największe plusy
Pozdro

A co do tej d600-dokładnie tak jak Dragon mówisz bardziej mnie ciągnie do dużego wyświetlacza i lepszego aparatu niż do Symbiana.
A co Wy o tym myślicie,ma ktoś może tego Samsunga

A co tak naprawde daje SYmbian,czego nie mają telefony bez niego,jakie są jego największe plusy

Pozdro
Symbian daje ci prawie nieograniczone możliwości rozbudowy funkcji telefonu.
np. możesz wgrać program do lepszego odtważania filmów, czy w jak przypadku 3650 polepsza rozdzielczość aparatu
ja brał bym d600 bo mi symbian nie potrzebny
jeśli zależy ci na filmach to zastanów się nad motką mpx220
np. możesz wgrać program do lepszego odtważania filmów, czy w jak przypadku 3650 polepsza rozdzielczość aparatu

ja brał bym d600 bo mi symbian nie potrzebny
jeśli zależy ci na filmach to zastanów się nad motką mpx220

Człowieku nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz bierz nokie 6680. Sam mam nokie 6670 i telefonik fullwypas. Na telefonach z symbianem możesz oglądać normalne filmy avi(divx,xvid) i do tego z napisami a jakość taka sama jak na monitorze komputera zreszta sam możesz sobie ustawić jakość kompresji.
[quote=
Pozdro[/quote]
No wiesz jeszcze tydzien temu powiedzialbym: symbian, co to jest po co mi takie g****?
a dzis po 1 dniu urzywania symbiana mówie: symbian to jest to.
Pozwwala ci on instalowac gry, programy, aplikacje za friko!!!

Pozdro[/quote]
No wiesz jeszcze tydzien temu powiedzialbym: symbian, co to jest po co mi takie g****?
a dzis po 1 dniu urzywania symbiana mówie: symbian to jest to.
Pozwwala ci on instalowac gry, programy, aplikacje za friko!!!
Oj z tym bym sie nie zgodził... Co prawda d500 to dobry tel ale w tej cenie napewno nie najlepszy. Do 1000zł to najlepiej kupic N6630 lub jak komus sie nie podoba to 6680, a jak bez symbiana to k750idziedziel pisze:Do tysiaca to najlepiej wziac d500 ma 1,3 mpx bardzo mały jest, dobra rozdzielczosc wyswietlacza super jakosc dzwieku, duzo pamieci
Dokładnie,gdyby z tych dwóch istniała tylko 6630 to bym sie wogóle nie zastanawiał,olałbym tego Symbiana i wziąłbym k750itomekk pisze:No ale jak jemu wygląd 6630 nie pasi to mu przeciez nie wmówisz ze jest ładny! W takim wypadku powinien wziąc 6680.

Pozdrawiam