A ja trochę z innej beczki, bo nie ma osobnego tematu na temat przedłużenia umów o internet, konkretnie chodzi mi o Freedoma. Z początkiem kwietnia kończy mi się umowa na Freedoma i co chwilę dzwonią żeby namówić na przedłużenie, wiem że w tym przypadku nie ma żadnych rabatów na abonament itp. ale co mnie ździwiło jak raz dzwonili to oferowali dodatkowo pendrivea albo słuchawkę bluetooth tylko że wtedy dzwonili na stacjonarny jak mnie nie było, następnego dnia dzwonili na komórkę i jak zapytałem się o te gadżety to mówili że nic takiego nie mają a dzwonili z *400 bo wyświetlił mi się ich numer, później tego samego dnia dzwoni na stacjonarny nie wiem skąd bo nie widziałem numeru i jak się zapytałem o gadżety to konsultantka przeprosiła na chwilę i chyba poszła do szafy bo po chwili wróciła i powiedziała że może dorzucić głośniki komputerowe albo podkładkę pod mysz z hubem usb i w związku z tym mam pytanie do konsultantów czy jest możliwość żeby dołożyć klientowi jakieś gadżety, jak to wygląda w systemie?
Poza tym zastanawiam się czyby nie rozwiązać umowy i podpisać jej na nowo wraz z free 39,5 za 9zł bo oferta jest bardzo kusząca, ale zniechęca mnie fakt że przez jakiś czas nie będę miał internetu i co gorsza czy tak czasem nie stanie się tak że w między czasie ktoś zajmie mój port na centrali i wtedy wyskoczy brak możliwości technicznych, co wy na to?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Elo Elo to znowu ja mam pytanie czy jest dostepny Sony Ericsson c902 bo widziałam ze na necie jakis czas temu był ale juz go nie ma Tatuskowi sie konczy umowa a bardzo chciał ten telefonik

Nie ma. Niewielkie, żeby nie powiedzieć żadne, szanse żeby był.
To co można polecić - wziąć coś innego, sprzedać, kupić c902.
To co można polecić - wziąć coś innego, sprzedać, kupić c902.
Ciekawi mnie teraz jak to będzie wyglądać przy przedłużeniu umowy gdy będę chciał zmienić plan na jeden z Optymalnych...
Chodzi mi o to, że teraz są plany optymalne i nic więcej. Gdybym przedłużył umowę kilka dni temu wybierając mixa dla firm 10 dostałbym za 10 zł łącznie 25 zł. Z ciekawości zadzwonię czy mają już nowe mixy i co mogą mi dorzucić
Chodzi mi o to, że teraz są plany optymalne i nic więcej. Gdybym przedłużył umowę kilka dni temu wybierając mixa dla firm 10 dostałbym za 10 zł łącznie 25 zł. Z ciekawości zadzwonię czy mają już nowe mixy i co mogą mi dorzucić

Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Siemens SL45i -> Nokia 6610i -> Siemens CX65 -> Siemens S65 -> Nokia E50 -> Nokia E51 -> Nokia E52 -> Nokia E6 -> Sony Xperia L -> LG G3s -> LG G3 -> LG G6 -> LG G7 -> Asus Zenfone 8
Mam pytanie do konsultantów. Wyczytałem parę stron wcześniej ,że można jeszcze do końca marca zapłacić za telefon punktami profit jeżeli takie zostały. Czy przy ofercie przedłużeniowej firmowej jest podobnie? Rozmawiałem z trzema konsultantami i twierdzą ,że nie ma takiej opcji.
to nieprawda, ze są tylko Plany Optymalne i nic wiecej, nadal mam pozostałe plany, a oferta negocjowalna jest w obecnej postaci do 22 lutego, potem bedzie zmieniona.Lukaszsz pisze:Ciekawi mnie teraz jak to będzie wyglądać przy przedłużeniu umowy gdy będę chciał zmienić plan na jeden z Optymalnych...
Czy dobrze rozumiem, że chodzi tylko o ciągłą możliwość przedłużenia w Ciętych Stawkach (po 22.02 będą tylko Optymalne)?awa2001 pisze: to nieprawda, ze są tylko Plany Optymalne i nic wiecej, nadal mam pozostałe plany, a oferta negocjowalna jest w obecnej postaci do 22 lutego, potem bedzie zmieniona.
Pytania dodatkowe - czy już wiadomo jakie są warunki zmiany taryfy na Optymalne z poprzednich taryf (obecnie mam Orange dla Firm 40 i już skończyła mi się umowa)?
Czy zmieniając taryfę samemu mam szansę wynegocjować coś więcej przy przedłużeniu?
Dzięki,
Jarek
[ Dodano: 2010-02-18, 20:24 ]
Punkty Profit dla klientów firmowych zostały wyzerowane zaraz po zamknięciu Profitu. Był brak jasnej informacji o z tym ze strony Orange i po części miało to związek z tym, że PAYBACK jest tylko dla indywidualnych oraz z tym, że w nowszych taryfach firmowych nie można już było rejestrować się w Proficie.mac11 pisze:No to w takim razie wszystko wiadomokamil1221 pisze:Bo mają rację - nie ma możliwości. Tylko Klienci indywidualni mogą jeszcze użyć tych punktów.dziękuję za info.
Witam!
w marcu kończy mi sie umowa na abonament 55zł ,moje srednie rachunki to 107zł czyli orange zarabia chyba na tym.
Chciałbym przedłużyć umowe lecz obecna oferta nie przypadła mi do gustu.
Pytanie moje jest nastepujace:
Kiedy będzie nowa oferta na telefony i czy jeśli nie przedłuże umowy teraz to co będzie dalej? czy umowa zostaje przedłużona na czas nieokreślony?
Potzrebuje telefon maksymalnie za 50 zł w abonamencie maksymalnym 75zł na maksymalnie 30 miesiecy.
Telefon musi mieć dobry aparat,GPS,system operacyjny,dotykowy ekran. Myślałem nad HTC touch diamond ....ale juz go nie ma.
Prosze o porade ewentualnie o lepsza oferte niż mi teraz proponują. mój numer 500-284-766
w marcu kończy mi sie umowa na abonament 55zł ,moje srednie rachunki to 107zł czyli orange zarabia chyba na tym.
Chciałbym przedłużyć umowe lecz obecna oferta nie przypadła mi do gustu.
Pytanie moje jest nastepujace:
Kiedy będzie nowa oferta na telefony i czy jeśli nie przedłuże umowy teraz to co będzie dalej? czy umowa zostaje przedłużona na czas nieokreślony?
Potzrebuje telefon maksymalnie za 50 zł w abonamencie maksymalnym 75zł na maksymalnie 30 miesiecy.
Telefon musi mieć dobry aparat,GPS,system operacyjny,dotykowy ekran. Myślałem nad HTC touch diamond ....ale juz go nie ma.
Prosze o porade ewentualnie o lepsza oferte niż mi teraz proponują. mój numer 500-284-766
U każdego operatora jeśli nie wypowiesz umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych przechodzi ona na czas nieokreślony i przedłuża się z miesiąca na miesiąc.
Tego nikt nie wie (prócz Centertela i ich marketingowców) kiedy się zmieni oferta dla klientów indywidualnych.
Na chwile obecną czego może być pewien przy propozycji w abo. 55 to 3 prezenty i przez 9 mies 100% więcej.
Tego nikt nie wie (prócz Centertela i ich marketingowców) kiedy się zmieni oferta dla klientów indywidualnych.
Na chwile obecną czego może być pewien przy propozycji w abo. 55 to 3 prezenty i przez 9 mies 100% więcej.
Od 23 lutego Sony Ericsson F100i Jalou będzie dostępny w orange we wszystkich kanałach sprzedażycienki pisze:Witam,
Mam pytanie do konsultantów z propozycji - jestem zainteresowany telefonem SONY ERICSSON F100i JALOU na którego czekam już od premiery (dostępny tylko w ofercie internetowej) i doczekać się nie mogę (a ma to być prezencik dla mojej lepszej połowy). Przez orange.pl przedłużyć nie mogę bo wiązało by się to ze zmianą na obecne taryfy (a tego byśmy nie chcieli), pozostaje tylko propozycja. No i dzisiaj konsultant poinformował mnie, że nie ma co czekać na ten telefon, bo go nie będzie w propozycji nigdy (informacje z góry, jak mi powiedział) - ponoć wersja limitowana i tylko na orange.pl.
Czy panie/panowie konsultanci coś wiedzą na ten temat - potwierdzą lub zdementują tę informację?
Pozdrawiam

A masz wiadomości co się dzieje z Nokią 5800? Ewentualnie jakieś nowe telefony będą na dniach?pumba pisze:Od 23 lutego Sony Ericsson F100i Jalou będzie dostępny w orange we wszystkich kanałach sprzedaży