fenix189 to nie były gorzkie żale, tylko wyrażenie swojej opinii. P4Y stara się wszystko wybielać, jest pracownikiem to mu się nie dziwie, ale ostatnio w swoich wypowiedziach zaczął się gmatwać - wcześniej siedziałem cicho mimo czasami innego punktu widzenia, ale argumenty użyte przez niego miały sens, teraz już tak nie jest. Wyrazić opinię mogę, ale też wiem, że on sam wszystkie mówić też nie może. Zresztą myślę, że nie potrzebujemy tutaj obrońcy. Jest na forum, reprezentuje firmę P4 to nie ma się co dziwić, że wszelkie słowa dotyczące działania tego operatora będą kierowane do niego. Co do dziewczyn to czemu uważasz że to one zawalają sprawę? Niby Panowie są lepsi? Nic bardziej mylnego. Jeżeli gdzieś się pracuje to niewiedza nie zwalania wcale z obowiązków, a już w szczególności z myślenia. Przecież są w OK jakieś instancje, pierwszy kontakt, drugi kontakt itp. Raz tylko się zdarzyło, że odpowiedź była bardzo rzeczowa, ale to dlatego, że wyszło na ich. Jak coś się robi to się to robi dobrze, albo wcale - ot taka złota zasada. Spychologia to jest coś czego nie znoszę, tak samo jak udawanie pawiana, przecież jest dobrze, a wcale nie jest.
Koniec OT z mojej strony.
'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'