• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #387328  autor: rutek87
 13 lut 2010, 13:36
Witam!!!

Problem jest tego typu: mam telefon w orange, wgrałem do mojej omni najnowszy soft (I8000NXXJA5), bo nowsze gierki mi nie działały... teraz jest jeszcze gorzej, bo nic mi działa, nawet te co wcześniej. nie działa mi nawet program antywirusowy, który dostałem do telefonu. Pokazuje się komunikat, że zainstalowano poprawnie, wykonuje soft reset. Jak chce wejść w daną grę/program to nie ma ikonki kolorowej tylko zwykłe okienko windosowskie, po kliknięciu wyskakuje mi komunikat, że nie można otworzyć pliku. Albo nie został on podpisany przy użyciu zaufanego certyfikatu, albo nie można znaleść jednego z jego składników. Jeśli problem występuje nadal, spróbuj ponownie zainstalować lub przywrócić ten plik.
Rom jest wgrany w serwisie u znajomych, więc wiem, że lipy by mi nie odstawili.

Bardzo proszę o pomoc!!!

#387371  autor: vinc
 13 lut 2010, 17:16
Pamiętaj, że jeśli ROM został przez kogoś ugotowany, to nie znaczy, że jest pozbawiony błędów... Widocznie wgrany ROM ma bug'i i tyle. Nic na to nie poradzisz. Pozostaje szukanie ROM'u, który obsłuży wybrane przez Ciebie gry/aplikacje.

Obrazek

#387435  autor: rutek87
 13 lut 2010, 23:59
eureka!!!
spowodowałeś, że mój świat sie zmienił.... to i ja wiem... szkoda, że nie napisałeś: szukaj odpowiedzi na google, tam jest tego pełno...

wiem, że musze zainstalować coś innego. o to nie pytam. pytam co mam zainstalować? pytanie głównie kierowane jest do posiadaczy tego modelu....

#387472  autor: vinc
 14 lut 2010, 11:57
rutek87 pisze:wiem, że musze zainstalować coś innego. o to nie pytam. pytam co mam zainstalować?
To czemu nie zadałeś tego pytania w pierwszym poście?! Z Twojego postu wynika tylko, że nie możesz sobie pograć w jakieś gierki :roll: Masz pretensje do kogoś kto chce Ci pomóc. Radzę najpierw poćwiczyć wyrażanie myśli w formie tekstu...
rutek87 pisze:Rom jest wgrany w serwisie u znajomych, więc wiem, że lipy by mi nie odstawili.
a jednak.
rutek87 pisze:eureka!!!
spowodowałeś, że mój świat sie zmienił....
Mam nadzieję, że na lepsze. Jednak sądzą po tonie Twojej wypowiedzi, to wszystko jest lepsze...

Obrazek

#387478  autor: rutek87
 14 lut 2010, 12:16
Tobie też proponuję nauczenia się pisania na forum.... klepać byle klepać to potrafi każdy, a jak widać pomóc (fachowo) na tym forum nie potrafi nikt... na innych forach mam już przynajmniej 10 fachowych wypowiedzi, a tu standard...

#387481  autor: vinc
 14 lut 2010, 12:25
Internet jest szeroki i zawsze masz wybór na jakim forum chcesz przebywać... Polecam poszukać forum wróżbiarskiego... Prawdopodobnie tam domyślą się co masz na myśli i wszyscy będą szczęśliwi. Koniec OT.

Obrazek

#387608  autor: rutek87
 14 lut 2010, 22:49
widać masz w takich doświadczenie

#387665  autor: yagi
 15 lut 2010, 11:32
rutek87, wyluzuj i nie prowokuj.

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#387670  autor: rutek87
 15 lut 2010, 11:53
ja nie prowokuję... pisze co myślę (mam do tego prawo) widać w kupie siła - 2 moderatorów "znawców" na jednego szarego człowieczka z ambitnym pytaniem...

#387675  autor: Maniiiek
 15 lut 2010, 12:24
Rozumiem rutek87, że masz prawo być zły, w końcu vinc miał czelność nie wiedzieć co masz na myśli. Ale zanim za tą straszną zbrodnie go podasz do sądu zastosuj się do tych 10 fachowych porad z innych for