• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #387271  autor: szyman12
 13 lut 2010, 00:12
Witam

Otóż niedawno podpisałem umowę z Netią na internet w technologii LLU. Przy wypełnieniu tej umowy z tego co zrozumiałem dałem Netii pełnomocnictwo przy rozwiązywaniu umów (w tym telefonu). Z tego co wiem papiery zostały już wysłane do TP ...

Postanowiłem jednak zostawić ten numer tel. stacjonarnego i przenieść go do Ery (Era Numer Stacjonarny). Również w Erze podpisałem pełnomocnictwo w sprawie rozwiązanie umowy i przeniesienia numeru do niej. Z tego co mi powiedziała konsultantka papiery pójdą do TP około środy-czwartku.

Sprawa jest taka - czy jeżeli tak jakby wcześniej dojdzie info z Netii o chęci całkowitej likwidacji telefonu, to czy prośba z Ery nie zostanie odrzucona?

Pozdrawiam

#387282  autor: kerim36
 13 lut 2010, 09:04
szyman12,

jesli najpierw trafia papiery od netii i cie zdaza przelaczyc to raczej wtedy papiery z ery zostana odrzucone, poniewaz tepsa nie jest juz dysponentem numeru

#387297  autor: user_delete19
 13 lut 2010, 10:29
Zadzwoń szybko do tpsa i wprowadź odpowiednie dyspozycje?
Mnie się tak kiedyś udało anulować przeniesienie numeru do dialogu wlr o_x