Witam,
moderator był uprzejmy wyrzucić do kosza temat do którego wcześniej się podpiąłem i zaproponował umieszczenie posta w tym temacie:). Nie widziałem tu zbyt wiele informacji o Blueconnect-cie, ale to nie jest widocznie najważniejsze:)
Do rzeczy:)
Na początku marca kończy mi się dwuletnia umowa na Blueconnect, obecnie mam 1GB za 48,8zł. Wysłałem zapytanie do BOA o warunki przedłużenia i otrzymałem następujące:
bez modemu:
1 GB w cenie 29zł z VAT - limit transmisji danych to 1 GB. Czas obowiązywania umowy 12 miesięcy
5 GB w cenie 39zł. z VAT- limit transmisji danych to 5 GB. Czas obowiązywania umowy 12 miesięcy
10 GB w cenie 59zł. z VAT- - limit transmisji danych to 10 GB. Czas obowiązywania umowy 12 miesięcy
z modemem:
2 GB w cenie 35zł z VAT - limit transmisji danych to 2 GB. Czas obowiązywania umowy 24 miesiące
5 GB w cenie 45zł. z VAT- limit transmisji danych to 5 GB. Czas obowiązywania umowy 24 miesiące
10 GB w cenie 65zł. z VAT- - limit transmisji danych to 10 GB. Czas obowiązywania umowy 24 miesiące
Cennik modemów ze strony:
klik
Przyznam, że oferta całkiem ciekawa, tym bardziej, iż taką otrzymałem po pierwszym mailu do BOA. Wiecie czy mógłbym coś jeszcze wynegocjować? Aktualną ofertę również negocjowałem ale wówczas dopiero po trzecim mailu była atrakcyjna...
Interesuje mnie głównie oferta bez modemu na 12 mies.
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi:)
Pozdrawiam
Kamil