Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
za 3 grosze już jest, teraz wprowadza 3 numery za darmo za 4zł od numeru na m-cverven pisze:Era w Tak Taku wprowadza 3 numery po 3gr/min
od roku nie ma juz tych znaczników HRA czyli 50% upustudanielkl pisze:Natalia hmmm to warunki sie pogorszyly z upustem na fon 50% ? Bo ja w sierpniu 2008r dostalem taki upust majac sprednia rachunkow 133zl a skoro teraz az trza miec 300zl no to chyba im podziekuje za aneks jak nie dadza takiego samego upustu
sms 20gr, mms 40gr, nie wiem gdzie jest 99gr ale z pewnoscia nie w erze.oczywiście poza tym należy pamiętać o abstrakcyjnie wysokich a chwilę obecną stawkach za SMSy, ale przde wszystkim MMSy (99gr/szt!)
paczke 100mb wlaczyli raptem wczoraj.koneser pisze:PS.W PLAYu zasady są bardziej przejrzyste (niewiele mniej minut na dobrą sprawę niż w POPRAWIONEJ ofercie za tą samą cenę), SMSy i MMSy tańsze, a pakiety internetowe, jeśli ktoś mieszka w większych miastach - bajka - 100MB za 5zł, a 500MB za 15zł.
staz nie ma juz chyba w zadnej sieci znaczenia.koneser pisze:W związku z czym wylogowję się z tej sieci, mimo, iż mam ją na własny koncie od 6lat, a firmowo używałem jeszcze kolejne 3 lata wcześniej.
Wg. mnie nie ma znaczenia, kiedy to zrobisz. A dowód pomyłki raczej jest bo rozmowy telefoniczne w sprawie przedłużenia są nagrywane (tak mi się przynajmniej wydaje).lS pisze:Nie, nie, nikt mi nie znosił opłaty za kuriera w ramach zadoscuczynienia, poprostu podczas przedluzania zapomnialem poprosic o kuriera gratis i po otrzymaniu informacji z kwota jaka musze zaplacic kurierowi wydedukowalem, że kurier jest darmowy, niewiedzialem, że to idzie z automatu. Dobre i te pare minut które moge jeszcze dostać, lepiej mieć niz niemiec (: A o te minutki to juz domagać się po podpisaniu umowy czy lepiej wczesniej?
AD drugi temat:thonka pisze:yanek, i jego nasladowcy: czytac! o umowach bez telefonu byla napisane dokladnie strone temu!
nie zmuszajcie mnie do wreczania ostrzezen.
Nigdzie nie pisałem o nowym numerze. Chodziło mi o powrót do abonamentu z TT, ale już tylko przez jedną osobę zamiast dwóch.Milon pisze:a jaki ma sens przechodzić do TT skoro chcesz zostać z dwoma abo![]()
nawet jeśli tak, to jeden przedłużysz na warunkach dla starych, weźmiesz nowy numer i zostaniesz z 3 w TT![]()
gdzie tu logika
mnie natomiast nie bawi upominanie, aby czytac ten temat w ktorym conajmniej 3-4 razy bylo napisane, ze abonamenty dedykowane czyli te z iphonem, androidem i BB nie sa do negocjacji i chocby swiat mial sie walic po za cena telefonu zbita punktami era premia nie da sie tu nic zdzialac. staz w sieci nie ma znaczenia. albo jest sie nowym abonentem albo przedluzajacymWozik pisze:Niestety SUK twierdzi, że specjalna oferta dla mnie, jako dla stałego (10 lat) klienta to ta sama, która widnieje na stronie. I nic z tym nie mogą zrobić, ale jest to specjalna ofert dla mnie jako stałego abonentaAż zacytuję, tak mnie to bawi: