• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#384461  autor: DS
 01 lut 2010, 09:57
Co do tego Plusa, to byłoby rzeczywiści wspaniale, gdyby ciągle z tej sieci nie wywalało. A u mnie przy najbliższej okazji (zmianie lokalizacji z domu na inną) chce mnie przełączać i odcina od sieci... Zaś Play - jak pisałem, działa na nerwy swym skaczącym zasięgiem. Powinni zrobić sobie hasło - Play - tylko dla odważnych :P

Moja codzienność z Play:
- brak dost. do sieci
- problem z siecią
- obecnie niedostępne
- wybrać sieć?

A czym mnie dziś zaskoczy?

#384550  autor: Claudec
 01 lut 2010, 14:49
Oj nie narzekajcie tak, już zapomnieliście jak W3 budowała sieć?
Pamiętam czasy kiedy trzeba było wyjść przed dom aby zadzwonić, do tego te chore ceny za 1min bez naliczania sekundowego :|
Cierpliwości... Ja też mam problemy z zasięgiem Play ale czekam cierpliwie.

Na rok zrezygnowałem z Play, wtedy jeszcze nie mieli własnych przekaźników.
Myślicie że Plus jest lepszy? Zrywało mi wtedy każdą dłuższą rozmowę a BTS widzę z okna 500m od mojego bloku.

#384726  autor: DS
 01 lut 2010, 22:29
Claudec pisze:Oj nie narzekajcie tak, już zapomnieliście jak W3 budowała sieć?
Pamiętam czasy kiedy trzeba było wyjść przed dom aby zadzwonić
Wszystko się zgadza, tylko wtedy to wszystko to była nowość i się brało co było i cieszyło z tego co jest. A obecnie wszyscy są już przyzwyczajeni do pewnego poziomu usług, więc jeśli wchodzi coś nowego to na logikę, powinno być jeszcze lepsze niż to co dotychczas. W tym przypadku jest niestety odwrotnie...

Moja codzienność z Play:
- brak dost. do sieci
- problem z siecią
- obecnie niedostępne
- wybrać sieć?

A czym mnie dziś zaskoczy?

#386436  autor: Marens
 09 lut 2010, 13:09
Wiemy o tym :wink:
Tylko pewnie będzie tak samo jak z darmowym numerem.
Będzie jakiś czas a później zrezygnują.

#386453  autor: play4you2
 09 lut 2010, 14:49
tomasz pisze:jak byście nie wiedzieli jeszcze o super-kodzie to wlepiam http://www.youtube.com/watch?v=8_GFn5jwvjM -- dla play freshowców
No cóż, zwykły błąd systemu, ale dzięki za informacje, już to poprawiamy :lol:.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#386458  autor: Pawrzes
 09 lut 2010, 15:06
Poprawicie tak że połączenia będą oficjalnie darmowe po doładowaniu :mrgreen:

Pozdrawiam

#386471  autor: ms93
 09 lut 2010, 16:06
play4you2, zdolny ten wasz "blad systemu" - umial sie podpisac w USSD jako "Fresh reloads promo" ;) Patrz *111*1*1# > 9 Powrot

#386651  autor: play4you2
 10 lut 2010, 09:20
Ojej, nie mogłem Wam tego zdradzić wtedy, jak to pisałem :mrgreen:. To byla jeszcze tajemnica :mrgreen:. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie i wybaczycie ten mały "wykręcik" :D.

Pozdrawiam.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#386652  autor: Dorylek
 10 lut 2010, 09:33
play4you a będzie jakaś tajemnica dla abonamentów ? :D

#386654  autor: play4you2
 10 lut 2010, 09:38
Dorylek pisze:play4you a będzie jakaś tajemnica dla abonamentów ?
Powiem bardzo dyplomatycznie, nie potwierdzam, nie zaprzeczam :mrgreen:. Wszystko w swoim czasie 8)....

#386665  autor: metpablo
 10 lut 2010, 10:15
Play4you2 - fajna wkrętka! Powiedz mi jedną rzecz. Program mam aktywowany (zrobiłem to wcześniej niż przed oficjalnym ogłoszeniem), po aktywacji doładowałem łącznie za 30 PLN. Promo działa, bo za połączenia do Play nie zabiera kasy. Jedna rzecz mnie martwi - wklepanie i zatwierdzenie kodu *111*1*3# nie powoduje wyświetlenia komunikatu o terminie, do którego promo mam aktywne. Jest jedynie "Jesteś już w promocji Stan Darmowy w Play".

Nowe Włochy w Warszawie - nie pogadasz na 2G Playa.

#386669  autor: play4you2
 10 lut 2010, 10:21
metpablo pisze:*111*1*3# nie powoduje wyświetlenia komunikatu o terminie, do którego promo mam aktywne. Jest jedynie "Jesteś już w promocji Stan Darmowy w Play".
Zgadza się, gdyż ten kod informuje Cię tylko o tym, czy dana promocja jest już aktywna. Generalnie usługa ważna jest przez 30 dni od ostatniego doładowania.

#386678  autor: metpablo
 10 lut 2010, 11:09
Jak dla mnie takie sformułowanie w regulaminie "Okres, przez który można wykonywać Bezpłatne połączenia można sprawdzić wybierając i zatwierdzając na klawiaturze telefonu kod *111*1*3#." powinno oznaczać, że pojawi mi się komunikat w stylu "Bezpłatne połączenia do Play możesz wykonywać do tego i tego dnia". Wiem, marudzę, ale nie każdy pamięta kiedy wykonał ostatnie doładowanie :wink:

#386681  autor: play4you2
 10 lut 2010, 11:20
metpablo pisze:wykonywać do tego i tego dnia". Wiem, marudzę, ale nie każdy pamięta kiedy wykonał ostatnie doładowanie
Nie no, jasne że tak. Daj nam chwilę jeszcze na ustawienie komunikatów. Usługa dopiero wystartowała i możliwe, że jeszcze jakieś komunikaty są niedoprecyzowane. Na szczęście jest Regulamin :lol:.

#387648  autor: metpablo
 15 lut 2010, 09:38
play4you2 pisze:
metpablo pisze:wykonywać do tego i tego dnia". Wiem, marudzę, ale nie każdy pamięta kiedy wykonał ostatnie doładowanie
Nie no, jasne że tak. Daj nam chwilę jeszcze na ustawienie komunikatów. Usługa dopiero wystartowała i możliwe, że jeszcze jakieś komunikaty są niedoprecyzowane. Na szczęście jest Regulamin :lol:.
Czekam play4you2 :wink: Komunikat, że jest się już w promocji Darmowy Numer wyświetla się każdemy, kto wklepał kod, niezależnie od tego czy potem doładował za 3 dychy czy nie. Póki co pozostaje mi tylko pamięć o dacie ostatniego doładowania...

[ Dodano: 2010-02-19, 10:18 ]
play4you2 pisze:Daj nam chwilę jeszcze na ustawienie komunikatów. Usługa dopiero wystartowała i możliwe, że jeszcze jakieś komunikaty są niedoprecyzowane. Na szczęście jest Regulamin :lol:.
Ile potrwa ta chwila? BOK jak zwykle wykazuje się niekompetencją (a wręcz analfabetyzmem), vide zgłoszenie nr 15161881.

[ Dodano: 2010-02-20, 15:59 ]
Koło się zamyka. BOK via Play24 na zgłoszenie:
Proszę o wskazanie sposobu, w jaki mogę sprawdzić do kiedy mogę wykonywać bezpłatne połączenia do sieci Play w ramach promocji "Stan Darmowy"
Odpowiada:
Uprzejmie informujemy, że w celu sprawdzenia okresu, przez który można wykonywać bezpłatne połączenia należy wybrać i zatwierdzić kod *111*1*3#
Czekam teraz na zakończenie zgłoszenie nr 15276507 (nawiązującego do zgłoszenia nr 15161881), czyli na stanowisko BOKu Play odnośnie tego, że ww. kod wcale nie działa w oczekiwany sposób, tzn. nie wyświetla komunikatu o okresie przez który można wykonywać bezpłatne połączenia...

#389621  autor: cmon
 24 lut 2010, 17:04
Szczerze mówiąc to ja bym zakazał wszystkich reklam play. One są strasznei nachalne i na niezwykle niskim poziomie. Zamiast zachęcać do tego opa to efekt jest odwrotny.

#389631  autor: ms93
 24 lut 2010, 18:03
cmon pisze:Zamiast zachęcać do tego opa to efekt jest odwrotny.
To bardzo subiektywna opinia. Mnie sie na przyklad nie podobaja reklamy Orange i zniechecaja mnie do tej sieci tak samo jak ich oferta...
  • Strona 7 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6