play4you2 pisze:metpablo pisze:wykonywać do tego i tego dnia". Wiem, marudzę, ale nie każdy pamięta kiedy wykonał ostatnie doładowanie
Nie no, jasne że tak. Daj nam chwilę jeszcze na ustawienie komunikatów. Usługa dopiero wystartowała i możliwe, że jeszcze jakieś komunikaty są niedoprecyzowane. Na szczęście jest Regulamin

.
Czekam play4you2

Komunikat, że jest się już w promocji Darmowy Numer wyświetla się każdemy, kto wklepał kod, niezależnie od tego czy potem doładował za 3 dychy czy nie. Póki co pozostaje mi tylko pamięć o dacie ostatniego doładowania...
[ Dodano: 2010-02-19, 10:18 ]
play4you2 pisze:Daj nam chwilę jeszcze na ustawienie komunikatów. Usługa dopiero wystartowała i możliwe, że jeszcze jakieś komunikaty są niedoprecyzowane. Na szczęście jest Regulamin

.
Ile potrwa ta chwila? BOK jak zwykle wykazuje się niekompetencją (a wręcz analfabetyzmem), vide zgłoszenie nr 15161881.
[ Dodano: 2010-02-20, 15:59 ]
Koło się zamyka. BOK via Play24 na zgłoszenie:
Proszę o wskazanie sposobu, w jaki mogę sprawdzić do kiedy mogę wykonywać bezpłatne połączenia do sieci Play w ramach promocji "Stan Darmowy"
Odpowiada:
Uprzejmie informujemy, że w celu sprawdzenia okresu, przez który można wykonywać bezpłatne połączenia należy wybrać i zatwierdzić kod *111*1*3#
Czekam teraz na zakończenie zgłoszenie nr 15276507 (nawiązującego do zgłoszenia nr 15161881), czyli na stanowisko BOKu Play odnośnie tego, że ww. kod wcale nie działa w oczekiwany sposób, tzn. nie wyświetla komunikatu o okresie przez który można wykonywać bezpłatne połączenia...
Nowe Włochy w Warszawie - nie pogadasz na 2G Playa.