osachorzow pisze:ale nie wszystkie pakiety są aktywowane w nocy... 100 minut za 5 zł wskakuje 'od razu'... czyli po kilku minutach.
Ok, w tym przypadku akurat Masz rację, ale moją wypowiedź uogulniłem. Większość jednak dyspozycji aktywacji różnych rzeczy, wykonuje się nastepnego dnia. Przepraszam za niedoprecyzowanie wypowiedzi.
osachorzow pisze:czy można pakiet internetowy (czy każdy inny) włączyć i korzystać przy zerowym stanie konta? Dokładnie chodzi mi o włączenia pakietu za 5zł przy 'świeżym' starterze za 5zł... będzie to działać?
Powiem tak, że systemowo, powinno się dać aktywować ten Pakiet. Niemniej jednak pamiętaj, że sama ważność startera po jego aktywacji wynosi 10 dni, więc chcąc wykorzystać Pakiet, warto by było wcześniej się doładować na określoną kwotę i wtedy aktywować Pakiet, gdyż wcześniejsza aktywacja w przypadku, gdy termin wazności karty minie, przepadnie wykupiony Pakiet. Osobiście doradzam doładowanie na wybraną przez Was kwotę przedłużającą ważność konta i wtedy wykupić dany Pakiet. Co do kwestji zerowego stanu konta, nie powinno być kłopotów z wykorzystaniem danego Pakietu na oktreślone aktywności, w ramach tego Pakietu.
Niemniej jednak, sprawdzcie zawsze Regulamin danej Oferty Promocyjnej, czy nie precyzuje on tzw. minimalnego stanu konta.
[ Dodano: 2010-02-09, 12:20 ]
pawelpp pisze:Mogę pokazać dziesiątki zgłoszeń, w których podałem wszystkie lub większość istotnych danych z szablonu, tylko w formie zdań i niestety zawsze otrzymywałem w odpowiedzi szablon. ZAWSZE! Po 3 lub 5 dniach ZAWSZE dostaję odpowiedź że dane są już nieaktualne.
Ależ ja Ci wierzę, jednak w tym przypadku nie zawiódł system, bo on sam w sobie jest bardzo przydatny (te szablony), ale (niestety

) zawiedli konsultanci, którzy za późno procesowali Twoje sprawy. Co do kwesti samej obsługi, też już wiele razy rozmawialiśmy na ten temat, więc znacie też i moje zdanie na tą kwestię. Mam jednak nadzieję, że mimo to, nie zrazicie się do tych szablonów.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.