Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Orange
Też byłem zdziwiony tym faktem.sychu pisze:Jakim cudem zaoferowali Tobie dodatkowo 20 minut więcej niż jest w planie taryfowym z telefonem? U mnie z telefonem oferują mi tylko 200 minut i żadnej dodatkowej usługi.
Nie znam Twojego zysku, ale wlasnie dałam klientowi abonament 35 zl z telefonem + popoludnia i weekendyza 12.50, do tej pory mial Nowy Twoj Plan 25+ 30zł za wieczory i weekendy czyli do wszystkich sieci mial 33 min, teraz bedzie mial 60 min a popoludnia i weekendy juz od 16.00, wszystko zalezy jaki chcesz telefon, bo on miał punkty profit wiec nie musialam mu dawac rabatu,Vieslav pisze:[ Nie wiem jak teraz dają, bo przedłużałem ostatnio dwa lata temu, więc chciałbym się dowiedzieć, czy realne jest dostanie w abo 55zł na 2 lata GT505 za 150zł (max za 200) + wieczory i weekendy za free na całą umowę?
Nie mam punktów profit, tzn zostało chyba 400, reszta w sierpniu wymiona na doładowania. Interesuje mnie LG GT505. Ale chyba dam sobie spokój z telefonem. Dzisiaj miałem pierwszy telefon z propozycją przedłużenia: abo za 35zł i albo się przesłyszałem, albo na prawdę pani mi powiedziała, że dostanę 240 minut do wszystkich (coś mówiła o 2 x 120 minut), koszt minuty po przekroczeniu 56gr + popołudnia i weekendy za 12,50. Czyli 240 minut za 47,50zł + 1000 minut od 16 do 9 i w weekendy + dwa prezenty (w moim przypadku dwa numery).awa2001 pisze:Nie znam Twojego zysku, ale wlasnie dałam klientowi abonament 35 zl z telefonem + popoludnia i weekendyza 12.50, do tej pory mial Nowy Twoj Plan 25+ 30zł za wieczory i weekendy czyli do wszystkich sieci mial 33 min, teraz bedzie mial 60 min a popoludnia i weekendy juz od 16.00, wszystko zalezy jaki chcesz telefon, bo on miał punkty profit wiec nie musialam mu dawac rabatu,Vieslav pisze:[ Nie wiem jak teraz dają, bo przedłużałem ostatnio dwa lata temu, więc chciałbym się dowiedzieć, czy realne jest dostanie w abo 55zł na 2 lata GT505 za 150zł (max za 200) + wieczory i weekendy za free na całą umowę?
Nie ma szans, 240 nijak nie wychodzi. Albo się przesłyszałeś, albo babeczka się przejęzyczyła - 120 minut do wszystkich [60 podstawa +60 usługa] + popołudnia i weekendy [mały szczegół - pakiet działa do 8, nie do 9].Vieslav pisze:Nie mam punktów profit, tzn zostało chyba 400, reszta w sierpniu wymiona na doładowania. Interesuje mnie LG GT505. Ale chyba dam sobie spokój z telefonem. Dzisiaj miałem pierwszy telefon z propozycją przedłużenia: abo za 35zł i albo się przesłyszałem, albo na prawdę pani mi powiedziała, że dostanę 240 minut do wszystkich (coś mówiła o 2 x 120 minut), koszt minuty po przekroczeniu 56gr + popołudnia i weekendy za 12,50. Czyli 240 minut za 47,50zł + 1000 minut od 16 do 9 i w weekendy + dwa prezenty (w moim przypadku dwa numery).awa2001 pisze:Nie znam Twojego zysku, ale wlasnie dałam klientowi abonament 35 zl z telefonem + popoludnia i weekendyza 12.50, do tej pory mial Nowy Twoj Plan 25+ 30zł za wieczory i weekendy czyli do wszystkich sieci mial 33 min, teraz bedzie mial 60 min a popoludnia i weekendy juz od 16.00, wszystko zalezy jaki chcesz telefon, bo on miał punkty profit wiec nie musialam mu dawac rabatu,Vieslav pisze:[ Nie wiem jak teraz dają, bo przedłużałem ostatnio dwa lata temu, więc chciałbym się dowiedzieć, czy realne jest dostanie w abo 55zł na 2 lata GT505 za 150zł (max za 200) + wieczory i weekendy za free na całą umowę?