Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
nikt nie zostal na niczym oszukany. warunki przedluzen sa znane, albo ktos sie na nie zgadza, albo nie.pebe pisze:oferowano zawsze telefony w cenach praktycznie takich, jak przy podpisywaniu normalnej umowy (a ewentualne obnizki wynikaly z punktow uzbieranych przez klienta, wiec coz to za obnizka z ich strony), co wydaje się nieco śmieszne. Rozumiem, ze osoba ta zostala lekko oszukana.
oczywiście maksymalne zniżkiWitam,
Dziękuję za nadesłaną korespondencję.
Mam przyjemność przedstawić indywidualną ofertę niestandardową przygotowaną specjalnie dla Pana.
...
Jak dobra impreza to i pół roku można świętowaćosachorzow pisze: ja się pytam kiedy wreszcie poprawią szablon: (...) ofertę Urodzinową (...) bo to już jest lekka przesada, żeby od pół roku świętować urodziny
Zawsze chcemy aby klient podpisał umowę z nami a nie BOA, dlatego czasami różnymi sposobami się do tego dochodzi. Wiesz za każdą podpisaną umowę mamy prowizję. Sam rozumiesz.lS pisze:Ja mam takie pytanie, czy konsultant z salonu era moze klamac w zywe oczy mowiac, ze znizka 50% na pierwszy rok abonamentu nie istnieje i nigdy czegos takiego niebylo?