kuwejt pisze:(jak to mówią wyżej nie podskoczysz ) ale może trzeba pomyśleć nad zmianą procedur i wytycznych w Play
To nie tak do końca z tymi procedurami. Chcę tylko powiedzieć, że każda sprawa jest indywidualna, tak więc rozwiązanie może być inne. To, że Twój sąsiad otrzymał korektę, nie oznacza że Ty również ją dostaniesz (przykładowo). Każdą sprawę się analizuje (przynajmniej osoby które znam tak zawsze robią) i podejmuje się decyzji w stosunku do zaistniałego przypadku. Rozumiem, że rekompensata nie zawsze może się spodobać, jednak jeżeli została taka dana, to znaczy, że była adekwatna do zaistniałego problemu. Z pewnością nie wyjawię czego sprawa dotyczyła i dlaczego taka została dana rekompensata lluukkowi (on wie najlepiej o co chodzi w tej sprawie), jednak powtórzę jeszcze raz, była adekwatna do zgłaszanej sprawy. Osoba która zajmowała się tą sprawą to wysokiej klasy specjalista, na którego nie ma skarg. Zresztą jak dobrze się orientuję, pomógł już tu chyba niejednej osobie. Jeszcze raz (i ostatni) powiem, że każdy ma zawsze prawo odwołać się od podjętej decyzji, zgodnie z klauzulą zamieszczoną w piśmie na końcu. Uważam, że ten temat można uznać za zamknięty. Z przyjemnością poruszę każdy inny i postaram udzielić odpowiedzi na każde wasze pytanie, oprócz tego tematu. Wszystko co miałem tu w tej kwestii do powiedzenia, już powiedziałem. Wybaczcie, ale dalszą dyskusję uważam za niemerytoryczną.
Pozdrawiam serdecznie.
[ Dodano: 2010-02-01, 17:36 ]
Oczywiście zawsze zapraszam w razie pytań lub wątpliwości na pw

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.