(luźna uwaga)
poza blokowaniem plusa przydałoby się też blokowanie internetu poza pakietem
poza blokowaniem plusa przydałoby się też blokowanie internetu poza pakietem

Hmm, powiem Ci szczerze, że możesz tak zrobić. Przed chwilą sam sprawdziłem na swoim modelu (dla pewności), czy można tak zrobić i da się. Zaznaczam jednak, że to zależy od modelu telefonu. Ja akurat mam Samsunga SGHL 760 (swoją derogą bardzo jestem zadowolony z niego). Nie wykluczam, że są jakieś modele telefonów, które tego nie zrealizują.ziomq pisze:Jeśli ktoś ma telefon od Play to nie może ustawić zasięgu ręcznie na Plusa.
Orientujesz się może, czy można zmniejszyć limit przy podpisywaniu aneksu do umowy?ciuchcia pisze:Oficjalnie nie mozna, poniewaz limit kredytowy nie mozna traktowac jako blokady na zyczenie uzytkownika (w przeciwnym przypadku Klient moglby zareklamowac jesli otrzymal by uzycie przekraczajace limit). Natomiast zmniejszenie limitu jest mozliwe - najmniejszy mozliwy to bodajze 200 PLN - ale przyznam Ci racje, ze agenci w BOK niechetnie przyjmuja takie zlecenia (trzymaja sie procedur).
Dokładnie.Navigare pisze: Mistrzostwem świata jest dla mnie naliczanie internetu mimo nie wpisania (lub celowego błędnego wpisania apn) albo naliczanie internetu poza strefą taniego internetu mimo włączonej blokady.
Wiarygodność firmy P4 jest w moich oczach zerowa.
Myślę, że kilka osób z tego wątku powinno się przenieść na forumprawne.org i tam dopytać o możliwości założenia sporu zbiorowego, zgłoszenia wszystkiego na policji, być może w skarbówce. Trzeba się jakoś przed tym bronić. Szkoda, że u nas tak kuleją wszelkie standardy - w normalnym kraju takie rzeczy byłby nie do pomyślenia.
Zaś mnie we Wrocławiu łapie z Kobierzyc (sic!).Claudec pisze:Mieszkam dość wysoko, telefon potrafi złapać zasięg z miasta odległego o 40km!
Jak to uczynić? W opcjach mam: GSM, 3G i GSM/3G.pawelpp pisze:Jedyna dobra rada - przestaw się na zasięg 2G