Witam Serdecznie,
Miesiąc temu borykałem się z tym samym problemem i wywnioskowałem tak ponieważ: będę korzystał z mobilnego internetu w netbooku, 4 dni w miesiącu, podkarpackie: Przemyśl, Jarosław, Radymno, Leżajsk, i wioski wokoło zatem:
1) Play odpada, ze względu na ograniczony zasięg
2) Era TakTak chore stawki chyba, że w pakiecie ale on jest ważny tylko 30 dni zatem nie satysfakcjonowało mnie to
3)Orange wysokie stawki choć CDMA jest warte przemyślenie ze względu na zasięg
4) MÓJ ZWYCIĘZCA Iplus na kartę: Dodatkowy pakiet internetu przy doładowaniu, specjalna taryfa stricte do internetu bardzo bardzo dobry zasięg: HSDPA, EDGE+ zawsze tak gdzie korzystam nawet w bardzo maleńkich wioskach dostęp do doładowania sprawdzenie konta poprzez interfejs modemu albo poprzez stronę iplusa wraz z aktywacją usług
Zatem to Ci polecam, jeżeli masz jakieś pytania pisz śmiało/Paweł
[ Dodano: 2010-01-25, 07:48 ]
Jest jeszcze oferta heyah 2gr ale brak darmowych dodatkowych mb ( w heyah klubie 10% przy
każdym doładowaniu) mbank,gaduair czy 36,6 dla mnie to nie wiarygodne marki i tylko propomocja goni promocję. Zatem najlepiej kup sobie modem Huawei E1550 allegro około 120zł z przesyłką starter iplusa 20zł i korzystaj myślę iż nie zawiedziesz się
Paweł