www.fazafm.com pisze:500MB dlaczego zostala mi pobrana oplata za korzystanie z internetu. Jak juz pisalem 35 zl zaplacilem i nie chcialo mi sie dochodzic w BOK czy napewno dobrze mi naliczyli te oplaty.
Możliwe, że korzystałeś z usługi internetowej poza strefą sieci Play. W tym przypadku ustawienia Operatora nie maja nic do rzeczy. Oznacza to tylko tyle, że mógłbyś wykonywać połączenia tylko z infrastruktury sieci Play, nic poza tym. Pakiet 500 MB działa w tzw. "strefie taniego intrnetu Play" i tylko na naszych nadajnikach. Zawsze lepiej sprawdzić kodem *140#, czy znajdujemy się w strefie taniego internetu przed wykonaniem połączenia internetowego.
Mimo wszystko, cieszę się, że mogliśmy Ci pomóc w innej sprawie.
Pzdr.
[ Dodano: 2010-01-23, 16:08 ]
widex pisze:nemo2009 napisał/a:
Dzwoniąc do innego abonanta Play,w mojej słuchawce słyszę bardzo donośny dżwięk,przed nawiązaniem połączenia(bzdęk)
U mnie też. Używam sieci 3G. Tak od tygodnia.
Hmm, ja przyznam szczerze, czasami też to mam, ale bardzo rzadko i to raczej obojętnie, gdzie dzwonię. Jednak to tylko trwa ułamki sekund, a później jest już ok (normalny sygnał połączenia). Czy też tak macie?? Powiem Wam szczerze, nie wiem, od czego to może zależeć. A jak z rozmową wtedy?? Jest w porządku?? U mnie jest ok.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.