Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
A kiedy bedzie mozna z salonow listy wysyłac?natalia.natalia pisze:Jasnenaprawdę chciałabym aby się coś zmieniło.
[ Dodano: 2010-01-23, 18:09 ]
O wiem co mogę Wam powiedzieć. Dostaliśmy jakiś stand z napisem "telewizja" więc obawiam się że Era będzie TV sprzedawać... Brakuje jeszcze ubezpieczeń i kredytów
Ta... w jednym z punktów u mnie pracuje średnio miła załoga - zawsze mam wrażenie że klient to dla nich kara i obsługują z łaskinatalia.natalia pisze:Listy do PTC zawsze chętnie przyjmujemy![]()
W salonach Ery będzie sprzedawana telewizja N.alex1155 pisze:A kiedy bedzie mozna z salonow listy wysyłac?natalia.natalia pisze:Jasnenaprawdę chciałabym aby się coś zmieniło.
[ Dodano: 2010-01-23, 18:09 ]
O wiem co mogę Wam powiedzieć. Dostaliśmy jakiś stand z napisem "telewizja" więc obawiam się że Era będzie TV sprzedawać... Brakuje jeszcze ubezpieczeń i kredytów
Tv pewnie jakas platforma cyfrowa może będa znizki dla abonentow.
To trochę kiepsko, bo obok salon Play w którym też enkę sprzedają.W salonach Ery będzie sprzedawana telewizja N.
Notic pisze:Obecnie jestem klientem Ery - trwa już to 10 lat - i wiem, że Era posiada bardzo dużo minut ale to głownie do Ery jakby już do innych sieci dzwonić typu Plus, Orange to tych minut jest około 2 razy mniej...przynajmniej w abonamencie na Firmę. A Plus i Orange dają jednakową liczbę minut do każdej sieci z wyłączeniem Play'a - jak mniemam. Od 10 lat zawsze brałem abonament z telefonem, teraz też mi proponują przedłużenie umowy + telefon, ale telefony które są dobre są w naprawdę drogich cenach, tu konkurencja zdecydowanie wygrywa. Dlatego też jak Era nie zbije cen telefonów, które są wygórowane to przywitam się z nowym operatorem....tylko szkoda tych 10 lat ;|
A co mają lata do tego? Operator to nie żona, nie pasuje Ci to idziesz gdzie taniej. Ja po 5 latach zrezygnowałem z Orange, bo nie oferował mi nic ponad ofertę standardową, która mnie kompletnie nie satysfakcjonowała. Ceny telefonów w OdF były jak z kosmosu. Bez chwili zastanowienia przeniosłem się do Play. Za parę miesięcy koniec umowy i jak nie zaproponują nic ciekawego, nie będę fanboy'em, tylko zmykam gdzie indziej.Notic pisze:tylko szkoda tych 10 lat ;|
Z tego co się dowiedziałem to w promocjach, które obowiązują od jutra będzie możliwość włączenia paczki 50 MB za 5 zł na nowe umowy. Dla przedłużających jest to możliwe od kilku dni...wookashpyka pisze:ale pozostaje kwestia tego przeklętego internetu. Przy pakiecie 5 mb się po prostu nie wypłacę.
Dokładnie jest taka oferta. Ja osobiście wolałbym 500mb za 15zł, tak jak było w zeszłym rokuyagi pisze: Z tego co się dowiedziałem to w promocjach, które obowiązują od jutra będzie możliwość włączenia paczki 50 MB za 5 zł na nowe umowy. Dla przedłużających jest to możliwe od kilku dni...
Oni zawsze są poszkodowani...kuwejt pisze: dotychczasowy abonenci