jablo pisze:I nie jest to żart
Tylko że 1,5 roku temu jak kupowałem E51 która to też była nowością przy tym samym abo ( 55 zł umowa 24 mies. ) zaproponowano mi cene bodajże 300zł lub trochę więcej, po użyciu pkt. profit cena spadła do 100 zł. i taką cenę zapłaciłem bez dalszych negocjacji .
The_Watcher pisze:mozna pozniej systematycznie go oddawac do serwisu, ale o tym akurat w play w swoich reklamach nie
A czy E 52 z Orange jest inna od tej z Play , nie psuje się ?
awa2001 pisze:mozna miec 2 razy tansze telefony o tych samych parametrach i lepszym wykonaniu ( tu aluzja do E52).
A możesz mi podać przykład takiego telefonu ?
The_Watcher pisze:A mam pytanie jakie rachunki miesięczne płacone sa na numerach głównych?
Niestety ale rzadko przekraczamy abonament .
Niestety ale zmiany w Orange idą w złym kierunku np. likwidacja Profit-u, a w zamian wysokie ceny tel. i brak jakiejkolwiek chęci utrzymania stałych klientów może i mało płacących ale za to sumiennie. Wczoraj rozmawiałem chyba pół godziny z Panią konsultantką i nie była mi w stanie nic zaoferować niż to co ma " nowy " klient, o przepraszam obniżyła cenę tel. o jakieś 30 zł. używając pkt. profit które zostały żonie i w dodatku nie informując nas o tym.