• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 31 z 64
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 64

#381660  autor: muchakk
 19 sty 2010, 22:03
zgłoszenia na pw

niestety, ja również mam drobne trudności z odpisywaniem do Was. Z mojej strony zapewniam Was, że nie mam żadnych blokad, które uniemozliwiałyby kontakt ze mną na pw. Warto tą sprawę przekazać administratorowi forum.

W takim razie oczekuję na odpowiedź w mojej sprawie.

Pozdr.

#381674  autor: osachorzow
 19 sty 2010, 23:01
pawelpp pisze:
play4you2 pisze: Niestety, w tej kwestii nic sie nie zmieni, tzn. nie jest to usterka, tylko działanie nadajnika, który ma takie możliwości techniczne i póki nie zostanie postawiony inny, który obejmie daną lokalizację w pełni, niestety takie zdarzenia mogą mieć miejsce (słaby zasięg).
Czy w takim przypadku jest możliwe zerwanie umowy z klientem z powodu niemożności świadczenie usług?
było sto razy również w tym wątku... nie ma możliwości zerwania umowy bo w danej lokalizacji nie działa... bo w innej działa. P4 świadczy usługi mobilne a nie stacjonarne - musiałoby szlag trafić WSZYSTKIE nadajniki w kraju bo tylko wtedy operator nie będzie miał możliwości świadczenia usług.

#381676  autor: fcent991
 19 sty 2010, 23:05
Witam Play4you. Mam pytanie odnośnie internetu "playonline". Jak to jest z tym zliczaniem transferu? Przyszedł mi SMS, iż "W ramach Twojego miesięcznego limitu szybkiej transmisji danych zostało Ci do wykorzystania mniej niż 500 MB". Sprawdziłem na stronie mego konta playmobile.pl i rzeczywiście wykorzystane jest 9500MB. Lecz zliczając wykorzystanie transferu w tabelce z połączeniami wyszło około 9271590 kB co daje ~9050 mB lub około ~8,842mB. Więc jak z tym w końcu jest? Może coś źle zliczam...

#381677  autor: osachorzow
 19 sty 2010, 23:07
fcent991, każdą pozycję w billingu musisz zaokrąglić do pełnych 100kB w górę bo taka jest taryfikacja. Więc po podliczeniu z takimi zaokrągleniami nie może Ci wyjść 90kB na końcu ;)

#381716  autor: kowcio
 20 sty 2010, 11:37
play4you2 pisze:zgłoszenia na pw

niestety, ja również mam drobne trudności z odpisywaniem do Was. Z mojej strony zapewniam Was, że nie mam żadnych blokad, które uniemozliwiałyby kontakt ze mną na pw. Warto tą sprawę przekazać administratorowi forum.
Może masz przepełnioną skrzynkę odbiorczą (po wejściu w wiadomości jest pasek z wskaźnikiem %).

#381740  autor: pawelpp
 20 sty 2010, 13:11
yogurcik pisze:pawelpp, Uważaj abyś nie dostał odpowiedzi typu " Pana reklamacja nie została uwzględniona , wyczerpał pan już możliwości reklamowania , proszę się zgłosić do sadu itp itd :) :lol: :P :oops: :cry: :evil: :twisted:
hehe wiekszosc konczy sie tym, ze uznawaja, proponuja pakiet minut, ja sie nie zgadzam z ta forma rekompensaty, dostaje odpowiedz "niezasadna, idź do sadu" :)
standard

#381802  autor: play4you2
 20 sty 2010, 17:54
pawelpp, w sprawie tych ustawień telefonów, powiedziałem ogólnie, aby najpierw sprawdzić ustawienia, a nie, że "zwalamy" coś na producenta. Zapoznaj się prosze dokładnie z moją wypowiedzią i zauważysz, że napisałem, że jak oddasz telefon do naprawy, zapewne otrzymasz informację, że wszystko jest ok. Szczegóły w poście na poprzedniej stronie. Co do Umowy, odpowiedź dał już osachorzów.

Muchakk, przypomnij mi proszę jeszcze raz, czego dotyczyła sprawa?? Wydaje mi się, że już chyba udzieliłem Ci odpowiedzi.

Kowcio, nie mam, sprawdzam to systematycznie.

fcent991, szczegółowo odpowiedział Ci osachorzów w Twojej kwestii.

Osachorzów, dziękuję za udzielenie informacji :-)

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#381810  autor: Woocash
 20 sty 2010, 18:26
Usuneli z ofery Play Fresh wersję 2gB. Mi to rybka, ale jak usuną opcję z 1GB, to będę zły.

#381811  autor: muchakk
 20 sty 2010, 18:31
Muchakk, przypomnij mi proszę jeszcze raz, czego dotyczyła sprawa?? Wydaje mi się, że już chyba udzieliłem Ci odpowiedzi.

Sprawa dotyczy premii za przeniesienie numeru i BOK-u. Odpowiedzi nie otrzymalem.

Pozdr.

#381831  autor: michael_dee
 20 sty 2010, 19:39
Woocash pisze:Usuneli z ofery Play Fresh wersję 2gB. Mi to rybka, ale jak usuną opcję z 1GB, to będę zły.
Mnie też to rybka, bo nie wykorzystuję 2GB w telefonie miesięcznie. Podejrzewam, że powodem usunięcia pakietu 2GB jest spopularyzowanie abonamentowej taryfy/promocji "Swobodny internet 2". Przydałaby się jeszcze jakaś mniejsza paczka niż 500 MB, powiedzmy, że 100-200 MB.

A tak z innej beczki, to muszę pochwalić play4you2 za szybką pomoc w rozwiązaniu problemu i profesjonalne podejście do klienta :).

#381838  autor: Malibu
 20 sty 2010, 19:57
Dzisiaj dowiedziałem się, że treść reklamacji którą składam w play telefonicznie nie może mi zostać udostępniona, ponieważ to "notatka służbowa"...hmmm... czyli notatkami służbowymi pracowników play są moje słowa które dyktuje im z zaznaczeniem, że to reklamacja?

#381839  autor: kubik
 20 sty 2010, 20:02
ale przecież w punkcie sprzedaży jest podgląd do zgłoszeń telefonicznych. gdyby mi nie wydrukowali tego, co konsultancina wymyślił, nadal bym się zastanawiał dlaczego prostej reklamacji nie można rozwiązać.
podejdź do punktu i zapytaj o Twoje zgłoszenia na numerze i poproś o wydruk z Planety ;o)

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje

#381921  autor: Malibu
 21 sty 2010, 07:07
spróbuję... dzięki za radę

#382002  autor: ziomq
 21 sty 2010, 16:30
play4you czy planujecie oferte stacjonalną czyli przeniesienie numeru stacjonarnego do Play - coś podobnego jak Era numer stacjonarny ?

#382003  autor: play4you2
 21 sty 2010, 16:35
ziomq pisze:play4you czy planujecie oferte stacjonalną czyli przeniesienie numeru stacjonarnego do Play - coś podobnego jak Era numer stacjonarny ?
Powiem Wam szczerze, że na chwilę obecną nic mi na ten temat nie wiadomo, ale zdradzę Wam mały sekret, że możecie się czegoś nowego spodziewać prawdopodobnie w lutym. Szczegółów nie podam, gdyż jest to tajemnica firmy, ale myślę, że możecie być mile zaskoczeni.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#382006  autor: kubik
 21 sty 2010, 16:50
przechodzenie niewykorzystanych minut? :D

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje

#382017  autor: yogurcik
 21 sty 2010, 18:24
play4you2 pisze:
ziomq pisze:play4you czy planujecie oferte stacjonalną czyli przeniesienie numeru stacjonarnego do Play - coś podobnego jak Era numer stacjonarny ?
Powiem Wam szczerze, że na chwilę obecną nic mi na ten temat nie wiadomo, ale zdradzę Wam mały sekret, że możecie się czegoś nowego spodziewać prawdopodobnie w lutym. Szczegółów nie podam, gdyż jest to tajemnica firmy, ale myślę, że możecie być mile zaskoczeni.

Pzdr.
Powiedz czy to będzie dla obecnych czy nowych abonentów ? Może jednak warto zostać z wami i jakoś się pomęczyć jeszcze ?

#382018  autor: user_delete19
 21 sty 2010, 18:27
(sugerowałbym wątek "gdybalniczy" o tym co play wprowadzi w lutym wydzielić, bo pewnie się rozrośnie ;) )
Pewnie dla wszystkich, to raz. Obstawiałbym coś z numerem stacjonarnym/linią stacjonarną (w tamtym roku była mowa, że takowa usluga miałaby się pojawić) ew. coś w stylu "nielimitowane rozmowy w sieci" po doładowaniu (OIDP to taka opcja też była rozważna/sugerowana) :wink:

#382020  autor: osachorzow
 21 sty 2010, 18:45
yogurcik pisze:zdradzę Wam mały sekret, że możecie się czegoś nowego spodziewać prawdopodobnie w lutym. Szczegółów nie podam, gdyż jest to tajemnica firmy
takie "wiem, ale nie powiem" kojarzy mi się prezesem jednej z partii opozycyjnych ;)

#382021  autor: play4you2
 21 sty 2010, 18:45
Wybaczcie, ale żadnych dodatkowych informacji już nie udzielę. Poczekajcie cierpliwie :-)

Pzdr.

• Strona 31 z 64
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 64
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31