• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #381599  autor: Freyr
 19 sty 2010, 19:26
Witam, mam pytanie.
Za miesiąc kończy się mojej mamie umowa na telefon w TP.
Do tej pory był to plan doMowy tp 60.
Czy jest możliwość przeniesienia numeru do Netia ??
Czy zostanie nam ten sam numer telefonu?
Jeżeli jest taka możliwość to jakie podjąć kroki ku temu.
Pozdrawiam i liczę na pomoc :)

#381607  autor: Tomo83
 19 sty 2010, 20:05
Witaj
oczywiscie jest taka mozliwośc przeniesienia abonamentu z tp do netii na zasadzie wlr z zachowaniem nr telefony opłata abanamentowa to 50 zł na łaczu tp cała kwota jest do wykozystania na wszystkie połaczenia krajowe i miedzynarodowe do UE stanów i kanady na nr stacjonarne w sumie 128 minut na kom ok 45 koszt za min. to 0,35 zł kom 0,90 pomoge w formalnosciach jestem ph pisz na priv
pozdrawiam

tomo83

#381612  autor: Freyr
 19 sty 2010, 20:18
Chodzi mi konkretnie o Hipnotyzującą promocje 4Mbit/s 64 zł + telefon 35 zł.
I narazie tylko pytam ponieważ, mam ważna umowę na internet u lokalnego dostawcy i musiałbym zerwać umowę.

#381621  autor: abcd
 19 sty 2010, 20:41
Nie wiem jaki masz okres zerwania umowy, ale Netia przyłącza internet najszybciej w 40 dni (a teraz mają urwanie głowy przez promocję), więc jeśli zrywać to najlepiej dopiero jak już ci podłączą internet z Netii.

#381635  autor: piotrekkk
 19 sty 2010, 21:16
Freyr pisze:Chodzi mi konkretnie o Hipnotyzującą promocje 4Mbit/s 64 zł + telefon 35 zł.
I narazie tylko pytam ponieważ, mam ważna umowę na internet u lokalnego dostawcy i musiałbym zerwać umowę.
ta promocja jest dostępna po linie miedzianej netii lub na LLU, sprawdź na stronie netii najpierw czy się łapiesz na tę promocję, w profilu widać, nie wiem czy prawdziwe że to mała wieś to na to nie licz

#381653  autor: lookass
 19 sty 2010, 21:50
Dokladnie trzeba sprawdzic czy llu czy bsa, ale jak wies to na 100 % bsa czyli 64 zl\2mb +tel\45zl. Jak nie wiesz jak sprawdzic to wyslij mi na pirv gdzie mieszkasz oraz numer telefonu to Ci sprawdze.

#381684  autor: Freyr
 19 sty 2010, 23:59
dzięki już wiem wszystko.