zinkzaq pisze:galtom, chyba jestem ci w stanie pomóc tobie ale niestety musiał byś poczekać do wtorku na konkrety , ogólnie to jeszcze raz , masz bsa i wlr na linii tp i chciał byś pakiet cu netii zachowując oczywiście numer fona
Nie widze tego jasno okreslonego na umowie (cos pisze w prawym gornym rogu przy numerze). Moja wscieklosc plega na tym, ze od samego poaczatku mialem byc w 100% klientem tylko Netii (calkowite odejscie od TPSA), powiedziano mi kilka razy przy zakupie, ze to nie klopot, ze sa kable, itd.... itd....
A okazalo sie, ze zostalem ze starym numerem (nie prosilem o przeniesienie do netii - jakos nikt mnie nawet o to nie zapytal) na ktorym mi nie zalezy ale nadalej jestem na laczu TPSA.
A teraz nikt nic nie wie, nie wiadomo co sie da zrobic, itd.... itd....
Moja promocja to:U nas nic sie nie marnuje i szybki internet III - w promocji dostalem katalog marzez z ktrego moglem sobie wybrac BBQ w Gdansku

albo lot Trzmiela w Bialymstoku - nawet modemu USB mi nie zaproponwano
Wiec wg. mnie przeniesienie mnie przez Netie na ich infrastrukture i kolejna lojalka sa dobrym wyjsciem dla wszystkich (nie splacam tel. za 1zl) ale okazuje sie, ze to nie takie proste
Jak mowie napisalem do Netii o problemie - odpisali cos, ze przepraszaja za przedluzajacy sie czas aktywacji uslugi, itd.... (przez hipno promocje to tam teraz jest niezly burdel - ale co mnie to obchodzi???) Przez ich balagan od 3 miesiecy boje sie skorzystac z gwarancji ceny!!!! Bo mam wizje, ze jak w koncy dostane sie do kogos kumatego to mi powie, ze skoo juz skorzystalem z obnizki to teraz sie nie da zmienic/anulowac/podpisac nowej umowy.
Zaczynam zalowac, ze nie place wiecej i nie mam neostrady
Bede wdzieczny z apomoc bo sytuacja zaczyna mnie przerastac - a myslalem ze w UK BOK'i (w Indiach) to katastrofa.... okazuje sie ze u nas jest jeszcze gorzej - firmy wrecz powinny sie reklamowac - nasze BOK jest w Bangladeszu - nie boj sie - dzwon!
[ Dodano: 2010-01-22, 12:10 ]
Przpraszam za post pod postem... ale nadal nic nie wiem

Ponadto na moje pismo w tej sprawie netia odpowiedziala zupelnie nie na temat... ze maja duzo na glowie, bardzo im przykto za brak uslugi i w ramach rekomompensaty daja mi miesiac abonamentu za darmo....
Nie wiem co dalej

Ich odpowiedz nie ma zupelnie zwiazku z moim listem, nie wiem czy nadal czekac bo cos jeszcze napisza (jak ktos wkoncu przeczyta to co do nich napisalem) czy to juz koniec.... nie wiem - ma sie to ni jak do moich pytan i reklamacji
Mam pisac do UKE?