• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#380668  autor: michael_dee
 14 sty 2010, 16:21
play4you1 pisze:Przed chwilą wysłałem wiadomość do jednego z numerów podanych na stronie T-Mobile austriackiego.

Otrzymałem Raport o dostarczeniu, bez żadnego błędu
play4you1 podaj ten numer zainteresowanemu, bo jeśli nie sprawdzi to nie uwierzy :wink:.

#380671  autor: kmarcin76
 14 sty 2010, 16:30
play4you1 pisze:Przed chwilą wysłałem wiadomość do jednego z numerów podanych na stronie T-Mobile austriackiego.

Ja tez przed chwila wyslalem smsy na dwa rozne nry T-mobile Austria i zaden nie dotarl wiec nie wpieraj, ze twoj sms dotarl.Widze, ze choroba "grania wariata" jest bardzo zarazliwa wsrod pracownikow play. Stracilem 1 zl i tyle z tego mam.

[ Dodano: 2010-01-14, 16:32 ]
michael_dee pisze:

play4you1 podaj ten numer zainteresowanemu, bo jeśli nie sprawdzi to nie uwierzy :wink:.
Do wysylanie smsow do Autrii kupilem specjalnie starter ery zeby moc wysylac wiec wiara nie ma tu nic do rzeczy.

#380673  autor: michael_dee
 14 sty 2010, 16:37
Zastanawiam się tylko, dlaczego w jednych krajach występują problemy, a w innych ich nie ma, i to z tą samą siecią. Wysyłam od czasu do czasu sms-y do T-Mobile USA i wszystkie dochodzą bez problemu. W drugą stronę to samo.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 16:40 przez michael_dee, łącznie zmieniany 1 raz.

#380676  autor: kmarcin76
 14 sty 2010, 16:47
play4you1, na numer ktory podales rowniez wyslalem smsa wiec albo wysylamy z innej sieci albo Play leży w miejscu w ktorym mieszkam. Sms NIE DOTARL!!!Chociaz wysylajac w roamingu bylo to samo a wiec to nie kwestia miejsca.

#380678  autor: DS
 14 sty 2010, 16:53
miałem na myśli Austriacki numer
Pisał autor, że wysyłał do dwóch różnych... i nikt się nie kłania :wink:

Moja codzienność z Play:
- brak dost. do sieci
- problem z siecią
- obecnie niedostępne
- wybrać sieć?

A czym mnie dziś zaskoczy?

#380679  autor: play4you1
 14 sty 2010, 16:55
wpisałem na stronie http://www.numberingplans.com/ numer 436768796413 jako ciąg przypadkowych znaków - pokazuje że numer należy do T-Mobile - wysłałem smsa otrzymałem status - dostarczono

#380683  autor: kmarcin76
 14 sty 2010, 16:59
play4you1 pisze:wpisałem na stronie http://www.numberingplans.com/ numer 436768796413 jako ciąg przypadkowych znaków - pokazuje że numer należy do T-Mobile - wysłałem smsa otrzymałem status - dostarczono
Przed chwila pisales, ze wyslales sms na numer biura obslugi abonenta T-mobile w ktorym to zmieniles tylko jedna cyfre, teraz wymyslasz jakies numery...Zdecyduj sie bo ja durny wysylam i sprawdzam i tylk leca PLN z konta.Numer, ktory "wymysliles" mogl zostac przeniesiony z T-mobile do innej sieci...na dole jest gwiazdka i informacja NUMBER PORTABILITY HAS NOT BEEN TAKEN INTO ACCOUNT. Wytlumacz mi tutaj jedna rzecz: skoro smsy z ery dochodza to dlaczego nie dochodza z Play?

[ Dodano: 2010-01-14, 17:12 ]
play4you1, sprobuj z tym nr (tez go wymyslilem) +4369910256650