Witam
Za około 2.5 tyg kończy będę uprawniony do skorzystania z propozycji. Przedstawię wam ofertę z jakiej obecnie korzystam.
Abo 25zł 1 rok
Popołudnia i weekendy dopłata 12.50
Do wszystkich 30 minut 0zł
Taniej w Orange 0zł
Miesięczny abonament wynosi 37.50zł
Obecnie mój zmodyfikowana oferta z której korzystam do teraz.
Zmiana Abo z 25 na 35zł
Popołudnia i weekendy dopłata 12.50
Do wszystkich 30 minut 0zł
Taniej w Orange 0zł
Dodatkowo kupno co miesiąc usługi do wszystkich 40 za 12zł
Wybrane Kraje 3zł
Miesięczne opłaty wynoszą 62,50
Chciałem się was zapytać o specjalny pakiet złotówek jaki można przyznać maksymalny pakiet złotówek bo posiadam jeszcze drugi numer i tam przyznano mi specjalny pakiet złotówek w wysokości 30zł.
Mógłbym od was uzyskać taka ofertę
Abo za 35 lub 55zł
Usługa tylko sim 100% przez 24 miesiące
Specjalny pakiet złotówek w wysokości 100zł
Popołudnia oraz weekendy za 0zł
Do wszystkich 60 ekstra za 0zł
Proszę napiszcie mi jeszcze jedna taka rzecz na blogu Wojciecha Jabłczyńskiego można było przeczytać i Orange planuje odświeżenia oferty Orange abonament czy warto poczekać na odświeżenie oferty i wstrzymywać się z przedłużeniem umowy czy raczej teraz przedłużać umowę i na nic się nie patrzeć. W końcu sam nie wiem kiedy ma nastąpić odświeżenie oferty bo sam Jabłczyński nic nie napisać kiedy ma się odbyć odświeżenie oferty proszę żebyście mi cos doradzili.
Jeszcze jedno obecnie jak widzicie posiadam włączona usługę wybrane kraje i dzwonie za 1.20zł za minutę do wybranego kraju czy istnieje jakąś możliwość aby aby obniżyć jakoś cenę minuty połączenia czy tylko ta usługa jest dostępna aby obniżyć koszt minuty połączenia z wybranym krajem czy w najbliższych dniach lub miesiącu będzie jakas inna usługa.
Mam nadzieje ze cos mi doradzicie
Pozdrawiam serdecznie